Un apartament confortabil în nordul Moscovei: designerul Igor Kazakov

Un interior clasic și luminos, în care tonurile de miere și auriu se împletesc armonios cu cele de prună pentru a crea un spațiu de locuit moale și confortabil.

Proiect de design interior Design de bucătărie cu canapea de Igor Kazakov – participant la concursul Best Interior: Country House, Apartment

Nu prea mare ca suprafață ( 84 mp. m ) un apartament din nordul Moscovei trebuia transformat într-un cuib cald, confortabil, confortabil pentru a trăi în el. Pentru aceasta, designerul Igor Kazakov a ales un stil clasic și o schemă de culori deschise și calde. Un coridor îngust cu vestiar care se întinde din hol de-a lungul zonei de living, în tonuri deschise, cu o schemă de culori de miere. În camera de zi, nuanța de miere se transformă ușor în prună, în timp ce accentele aurii din decor sunt păstrate. Aceeași linie continuă și în amenajarea zonei de luat masa. Designul bucătăriei cu o canapea a combinat funcționalitatea și estetica: în ciuda dimensiunii mici a camerei, mobilierul și toate aparatele de lucru. În dormitor și în baie, designerul a revenit la combinația de culori calde inițială. Coloanele înguste și decorul sculptat sporesc solemnitatea interiorului.

Citește mai mult  Barcelona: apartament de 40 mp.
Evaluează articolul
( Nu există încă evaluări )
Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: