Un apartament cu un dormitor de contraste: designerul Alexei Nesterchuk

Un proiect care utilizează în mod rezonabil contradicțiile demonstrează tendința proprietarilor spre moderație și confort. Contrastul dintre colțurile rotunde și liniile severe ale lemnului este echilibrat de detaliile luminoase.

Pereți rotunzi într-un apartament, un proiect al designerului Aleksey Nesterchuk, câștigător al concursului Best Apartment Design la

Aproape principalul material folosit pentru proiect a fost furnirul. Acesta este utilizat în partițiile dintre zona de bucătărie și camera de zi, în designul bucătăriei și rafturile de rază de la studio la hol. Colțuri rotunjite într-un plat neteziți ascuțimea liniilor interioare. Diferența de culori și materiale are aceeași funcție: blatul de bucătărie din sticlă securizată contrastează cu lambriurile albe, iar ramele lucioase ale bucătăriei sunt o folie perfectă pentru sala de mese cu tencuială în relief pe pereții sălii. Și pentru a anima culorile calme ale pereților și podelei, interiorul este decorat cu tablouri și accesorii luminoase.

Proiect de Alexei Nesterchuk Cel mai bun participant la concursul de design plat la

Citește mai mult  Suedia: apartament de 47 mp.
Evaluează articolul
( Nu există încă evaluări )
Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: