Un b─ârbat, un stil: fericire masculin─â pe cincizeci de metri

Locuin╚Ťa monoton─â ╚Öi incomod─â a burlacilor este de domeniul trecutului. Datorit─â reamenaj─ârii inteligente ╚Öi a schemei de culori reu╚Öite, apartamentul modern al omului liber arat─â luminos ╚Öi aerisit. Design interior elegant ╚Öi lini╚Ötit de designerul Andrei Volkov.

Informa╚Ťii despre apartament: Suprafa╚Ťa total─â dup─â ad─âugarea loggiei- 50 de metri p─âtra╚Ťi

Despre proprietari: tânăr

Dorin╚Ťele clien╚Ťilor: buget mic, program str├óns, stil.. minimalism lini╚Ötit

Renovarea spa╚Ťiilor mici nu este ├«ntotdeauna o idee bun─â. Cu toate acestea, ├«n acest caz, reproiectarea a ajutat cu adev─ârat la ├«mp─âr╚Ťirea spa╚Ťiului ├«n zone func╚Ťionale ├«n modul cel mai optim. Pentru interior a fost aleas─â combina╚Ťia de culori maro ╚Öi alb. Albul este reprezentat de plafoanele ╚Öi pere╚Ťii vopsi╚Ťi, maro – ╚Öi maro este a╚Öa cum ar trebui s─â fie u╚Öi ╚Öi panouri din lemn de nuc furniruit care sunt fixate pe perete cu "cuie lichide". Pentru a se ├«ncadra ├«ntr-un buget modest, clientul ╚Öi designerul Andrey Volkov, ├«mpreun─â cu clientul, au aranjat ini╚Ťial proiectul cu materiale de finisare ╚Öi echipamente economice. ├Än special, corpurile de iluminat de designer ale unei m─ârci cunoscute au fost ├«nlocuite cu replici chineze╚Öti.

Reamenajarea unui apartament mic necesit─â o zonare clar─â. ├Än acest mic apartament pute╚Ťi vedea o parte din buc─ât─ârie, zona de intrare, u╚Öa de la baie, camera de zi ╚Öi dormitorul dintr-un singur punct. Cu toate acestea, camera nu se simte ├«nghesuit─â, datorit─â amenaj─ârii bine echilibrate, designului lini╚Ötit ╚Öi schemei generale de culori.

Buc─ât─âria este amplasat─â ├«ntr-o ├«nc─âpere care ocup─â cea mai mare parte a spa╚Ťiului s─âu cu un perete cu dou─â ferestre. Acest lucru a f─âcut imposibil─â montarea de dulapuri pe perete ( totu╚Öi, proprietarul nu avea nevoie de ele ) dar pervazul larg al ferestrei a fost transformat ├«ntr-un blat de lucru confortabil cu o chiuvet─â.

Cite╚Öte mai mult  Ora de v├órf

"Zona de luat masa" – dac─â o po╚Ťi numi o mas─â mic─â pentru dou─â persoane – este de fapt retras─â fa╚Ť─â de buc─ât─ârie, dar se integreaz─â armonios ├«n ├«nc─âpere.

Loggia a fost atașată la zona publică a apartamentului și a fost folosită ca zonă de relaxare.

Un perete desp─âr╚Ťitor separ─â zona de dormit de camera de zi, d├óndu-i o senza╚Ťie de izolare, ├«n timp ce un dulap cu oglinzi adaug─â vizual mai mult spa╚Ťiu la spa╚Ťiul mic.

Pentru o utilizare optim─â a spa╚Ťiului din baie, s-a renun╚Ťat la cad─â ├«n favoarea unei cabine de du╚Ö. Este singurul loc din apartament ├«n care autorul ╚Öi clientul proiectului nu s-a zg├órcit la materiale – baia este echipat─â cu instala╚Ťii sanitare scumpe de ├«nalt─â calitate, gresie din por╚Ťelan italian pe podea ╚Öi pe pere╚Ťi.

Evalueaz─â articolul
( Nu există încă evaluări )
Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: