Un dormitor într-un stil etno-belarus modern: designerul Serghei Balamatyuk

Pe ce elemente și-a bazat designerul Sergiy Balamatyuk interiorul etnic și în jurul cărui obiect este structurat spațiul funcțional al apartamentului??

"Colțul roșu" din acest apartament este organizat lângă aragaz și este pus în evidență de o canapea din piele roșie. Aici se adună toată familia seara.

Informații despre apartament: Garsonieră într-o clădire de panouri cu 9 etaje din Minsk.

Proprietarii apartamentului: O familie tânără de doi copii.

O dorință a unui client: interior etnic.

Planul apartamentului cu 1 dormitor după replanificare.

Această frumoasă garsonieră are nu numai propriul său caracter, ci și o naționalitate distinctă. Dorința clientului.. pentru a crea un interior etnic Designerul Sergiy Balamatyuk a decis să implementeze nu direct, ci cu ajutorul elementelor decorative fundamentale.

Ca bază, am luat principiile pe care a fost construit anterior habitatul uman și principalele sale baze și caracteristici obiective. Punctul focal al interiorului este un aragaz rustic, în jurul căruia designerul a organizat întregul spațiu funcțional al locuinței. În plus, interiorul este plin de pandantive pentru corpuri de iluminat, imitând paie, și sculpturi ca element de legătură. Ca urmare, s-a născut o frumoasă garsonieră unde Slavic ( mai exact- belarus ) interior a primit un nou sunet.

Hol de intrare. Holul este decorat în culori discrete, deoarece atracția principală a acestei încăperi ar trebui să fie picturile cu modele care acoperă o parte din pereți și uși.

Camera de zi. Modelul de imprimare populară belaRomânesc pe țesături și modelul sculptat sunt folosite ca elemente de legătură ale întregului spațiu plat.

Bucătărie. Un cuptor masiv din cărămidă îmbătrânită se învecinează în bucătărie cu echipamente tehnologice moderne plită și ventilator. Astfel, trecutul și prezentul se întâlnesc în același spațiu.

Citește mai mult  Interior în stil loft în Ryazan: designer Andrei Yezhov

Dormitor. Spațiul plat este transformabil- Camera de zi este împărțită în dormitoare și zone de studiu. Dormitorul, ca și celelalte zone, prezintă sculpturi de perete texturate și semne ale trecutului imagine cu un twist nostalgic.

Baie. Pentru a conecta vizual toate camerele într-un singur spațiu, baia, precum și livingul, bucătăria și holul au elemente sculptate și gresie în modelul "Slutsk PAYASOU".

Un proiect realizat de designerul Sergiy Balamatyuk concurent "Cel mai bun design 3D al unui apartament de până la 70 mp. " la .

Vezi alte proiecte de apartamente

Interiorul apartamentului din proiectul realizat de designer Interiorul apartamentului dintr-un proiect realizat de designer Interiorul apartamentului dintr-un proiect realizat de designer
Evaluează articolul
( Nu există încă evaluări )
Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: