Mixere de bucătărie cu o singură pârghie: ce este nou

Atunci când aleg un robinet mixer pentru bucătăria modernă, majoritatea oamenilor preferă modelele funcționale și elegante cu un singur robinet. Să vorbim despre tipurile și caracteristicile acestora.

Robinet de bucătărie Malleco de Jacob Delafon

În imagine: Robinet de bucătărie Malleco de Jacob Delafon

Mixerul cu o singură pârghie este ușor de utilizat și durabil. Nu este de mirare că noul monocomandă a înlocuit mai mult sau mai puțin alte accesorii de bucătărie.

Caracteristici. Din punct de vedere vizual, un mixer cu o singură pârghie este un corp solid cu o placă de pârghie. Temperatura se reglează prin deplasarea manetei spre dreapta și spre stânga, iar debitul prin deplasarea manetei în sus și în jos. Mecanismul cartușului sau al supapei cu bilă este situat în interiorul aparatului și reglează debitul de apă caldă și rece. Designul simplu asigură o durată de viață mai lungă și o reparație mai ușoară decât produsele similare care utilizează garnituri de cauciuc și piese metalice.

Varietate. Există posibilitatea de a alege între modele cu gura de scurgere scurtă și lungă. În bucătărie, sunt preferate fitingurile cu guri de scurgere lungi, deoarece sunt mai funcționale. Modelele moderne dispun, de asemenea, de o gură de scurgere extensibilă, care este de mare ajutor în mediul de bucătărie, mai ales când vine vorba de chiuvete cu boluri foarte mari. Un duș pop-up este foarte convenabil pentru spălarea legumelor. De asemenea, reduce la minimum stropii.

Mixer de bucătărie Malleco, de Jacob Delafon

În imagine: Mixer de bucătărie Malleco de Jacob Delafon

Produse noi. Experții de la Jacob Delafon Mixer de bucătărie modernizat cu un singur levier cu duș. Modelul Malleco este proiectat pentru o utilizare cât mai ușoară în bucătărie. Gura de scurgere este montată pe o articulație sferică, ceea ce o face robustă și ușor de utilizat. Durabilitatea este, de asemenea, garantată de furtunul din nylon împletit. Iar tehnologia DockNetik fixează gura de scurgere cu un mecanism magnetic. Mixerul are două moduri de apă: un debit aerisit pentru umplerea rezervorului în interiorul și în afara bazinului și un cap rapid pentru o curățare eficientă cu o utilizare economică a apei ( un debit de apă optimizat de 7 l/h ). Modurile sunt activate prin simpla apăsare a unui buton. Cu un design sobru și contemporan, robinetul mixer Malleco dispune, de asemenea, de trei mânere interschimbabile în mai multe culori, permițându-vă să vă personalizați bucătăria cu fiecare detaliu.

Citește mai mult  Iluminarea băii: standarde și cerințe

Evaluează articolul
( Nu există încă evaluări )
Ivanna Kusturica

Salutări, dragi entuziaști ai confortului și îmbunătățirii locuinței! Eu sunt Ivanna Kusturica, un designer experimentat cu o bogată experiență și o pasiune nețărmurită pentru transformarea spațiilor de locuit în tărâmuri de eleganță și confort durabile. Fiți alături de mine în timp ce vă dezvălui tapiseria călătoriei mele în domeniul designului, țesută de-a lungul anilor de creativitate, inovație și un angajament de nezdruncinat pentru a crea spații care să rezoneze cu căldură și rafinament.

Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: