10 articole pentru a-ți salva unghiile

Nu mai trebuie să vă murdăriți mâinile cu sfeclă și să frecați petele de pe vase. Cumpărați aparate inteligente care pot face totul – rapid, eficient și, mai ales, pentru dumneavoastră. Lasă aspiratorul să se plimbe prin apartament în căutarea murdăriei. Vei găsi lucruri mult mai interesante de făcut: să-ți aranjezi părul, să-i faci manichiura soțului tău când se întoarce de la serviciu.

ROBOT CLEANER

Pentru a face ordine. Poate că un aspirator robot nu este la fel de puternic ca un aspirator tradițional, dar curăță cu furie în jurul camerei în căutarea prafului – și fără ajutorul nostru.

Modelele de top sunt echipate cu o funcție de temporizare programabilă și senzori suplimentari, ceea ce îi permite să curețe în absența proprietarilor și fără înfundări inutile și coliziuni cu mobilierul și firele.

Veți vedea mai puțin praf, păr de pisică, păr de câine și firimituri de biscuiți pentru copii în casa dvs.

În fotografie: un robot aspirator Roomba de la iRobot.

Inteligent și economic. Nu trebuie să vă faceți griji că factura de energie devine o povară: clasa energetică "A" vă va reduce chiar și facturile normale la apă și electricitate – un alt avantaj atunci când cumpărați aparate pentru a vă simplifica treburile casnice.

În fotografie: Etichetarea standard a unui frigider-congelator de clasă A cu eficiență energetică

Ce trebuie să urmăriți. Acestor modele nu le plac lucrurile care zac pe jos și se pot bloca pe covoare cu prea mult păr. Mai bine alegeți un model cu accesorii pentru zonarea automată și coordonarea automată a încăperilor, baterie de mare capacitate, stație de încărcare și programare orară. Astfel de "talente" Aspiratorul iRobot Roomba.

În imagine: Robotul măturător de podea Mint de la Evolution Robotics.

ROBOTUL-ÎNGHIȚITOR

Va curăța podeaua. Monetăria este capabilă de "umezeală de mop și mop" nu este o plăcere de a fi avut. Și de ce să te mai obosești când ai un robot de curățare a podelelor: acesta are senzori care te ajută să-ți proiectezi un traseu de curățare fără să te lovești de obstacole sau să cazi pe scări. Nu are unitate de aspirare, deci funcționează foarte silențios. Pânzele incluse de obicei în setul de livrare pot fi spălate ulterior.

Ce trebuie să aveți în vedere. Aceste produse de curățare a pardoselilor nu spală podeaua rapid, ci temeinic. Pentru covoare și mochetă nu este ideal: numai suprafețe dure ( gresie, parchet, linoleum ). Robotul monitorizează îndeaproape zonele spălate și nespălate, ajustându-și traseul. Mint de la Evolution Robotics are o unitate de navigație care cartografiază o cameră cu o precizie precisă.

În fotografie: mașină de spălat rufe WM 10E144 OE de la Siemens.

MAȘINĂ DE SPĂLAT

Știe de la sine ce e murdar. Lucrurile au progresat până în punctul în care poți pune rufele murdare în tobă – și să uiți de ele până la sfârșitul programului. Automatizarea recunoaște tipul de pete și selectează ciclul potrivit, reducând timpul de spălare la 15 minute ( la fel ca Siemens WM 10E144 OE )

Câteva lucruri la care trebuie să fiți atenți. Având în vedere creșterea tarifelor și introducerea generală a contoarelor, modelele cu un sistem de control special sunt utile. Monitorizează consumul de apă, energie și detergent și atribuie numărul de cicluri de clătire.

Citește mai mult  iluminat decorativ în bucătărie

În imagine: Fierul de călcat SensorSteam de la Bosch.

FIER DE CĂLCAT CU FUNCȚIE DE STAȚIE DE ABUR

Fier de călcat haine pe un umeraș. Generatorul său de abur integrat și de mare putere accelerează procesul de călcare, și nu numai în plan orizontal. Perdelele și hainele pe umerașe sunt ușor de "aburit" cu acest fier de călcat. Și un bonus frumos – O modalitate economică de a economisi timp și bani ( aceste fiare de călcat costă o fracțiune din prețul unui generator de abur complet )

Ce trebuie să aveți în vedere. Funcția de aburi profunzi se dovedește utilă atunci când doriți să dezghețați lenjeria de pat foarte încrețită (poate fi călcată chiar și în 4-5 straturi! blugi, haine din in. Siguranța încorporată este, de asemenea, importantă, de exemplu, în cazul seriei Bosch SensorSteam, fierul de călcat pornește doar atunci când atingeți mânerul.

În imagine: Cuptorul Hansa Titanium Smart.

CUPTORUL INTELIGENT

Gătitul fără o carte de bucate. Cuptoarele moderne pot stoca zeci de rețete și pot schimba automat temperatura și timpul de gătire. Cu aceste ajutoare, nu trebuie să alergați și să verificați dacă carnea sau plăcintele sunt gata – selectați doar modul corect sau o rețetă din cartea electronică integrată pe ecranul tactil. Puteți adăuga propriile rețete în memoria aparatului. Iar pentru modelele mai talentate ( sau mai degrabă pentru afișajele lor ) le puteți folosi ca ramă foto, descărcați fotografiile preferate prin USB și lăsați prietenele să vadă imaginile de vacanță în loc să se uite la carne…

Ce trebuie să aveți în vedere. Mai bine să alegeți un model cu opțiune de rețetă. Modul de memorie este util atunci când hostessului nu-i place să se oprească la sfârșitul zilei.. În funcție de cuptor, puteți salva până la zece sau două rețete proprii. Cu seria Titanium Smart de la Hansa puteți introduce rețetele dvs. pe stick-ul USB care vine cu cuptorul. Dacă vă pierdeți stick-ul USB, acesta poate fi descărcat de pe un site special.

În imagine: Multicooker Panasonic SR-TMH18 LTW.

MULTICOOKER

Gătește fără ca tu să trebuiască să faci nimic. Puteți să gătiți la aburi, să fierbeți, să fierbeți și să coaceți cu ea. Puteți fierbe supă, frige carne în multicooker, coace un desert gustos sau face iaurt. Cele mai multe mese sunt gătite fără aproape nici un operator din partea gazdei: doar tocați mâncarea, puneți-o în cadă și începeți programul. Terciul de lapte de pe majoritatea modelelor va avea același gust ca și soba întoarsă Lapte fraged și fără arsuri ( acordați o atenție deosebită "produselor lactate" Panasonic multicookers ).

Considerații speciale. Cronometru încorporat ( funcție de pornire întârziată ) gătește cina chiar înainte de a vă întoarce de la salonul de înfrumusețare. După ce ați terminat de gătit, aparatul trece în modul de încălzire pentru a menține mâncarea caldă.

ilustrat: Moulinex Fresh Express multi-cutter.

UN ROBOT DE BUCĂTĂRIE SAU UN BLENDER CU O RĂZĂTOARE BUNĂ

Face un bol de salată. O răzătoare electrică ( sau accesoriile potrivite într-un robot de bucătărie și un blender ) o necesitate pentru fiecare femeie. Mai ales în zilele de sărbătoare și în vizitele oaspeților, când este înfricoșător să te uiți la mâini după ce ai gătit salate. Aplicațiile cu atașamente detașabile ne economisesc mult efort și suc de legume încăpățânat pe degete. Acestea răzuiesc și feliază alimentele la diferite diametre de la felii la felii și chiar la cuburi.

Citește mai mult  Cum se instalează o chiuvetă de bucătărie?

Ce trebuie să urmăriți. Atașamentele rezolvă literalmente totul: cu cât mai multe dintre ele, cu atât mai interesant și mai variat este aspectul salatelor pregătite. Multe modele au, de asemenea, un sistem inteligent de depozitare Piesele detașabile se potrivesc una în alta și sunt adesea ascunse în interiorul aparatului – ca în cazul tocătorului electric Moulinex Fresh Express.

În imagine: Mașină de făcut pâine Kenwood BM 450.

BREAKER

Coace rulouri de pâine, face gem. Nu este nevoie să frământați manual aluatul sau să stați deasupra aragazului pentru a urmări fierberea gemului. În al doilea rând, puteți evita să mergeți la magazine și puteți face pâine cu adevărat delicioasă, care nu va fi veche sau mucegăită după o zi, ca pâinea din fabrică. Procesul de gătit este aproape complet automatizat – și este o plăcere să petrecem timp împreună Aparatul efectuează cea mai mare parte a acțiunii, inclusiv frământarea aluatului.

La ce trebuie să fiți atenți. Cuptorul dvs. ar trebui să poată coace pâine în mai multe moduri de coacere a crustei ( ușoară, medie, întunecată ) să frământe diferite tipuri de aluat, să coacă în modul rapid și să aibă o duzină de programe ( de la pâine de secară la gemuri ). Un cronometru sau standby vă va trezi cu un sentiment bun: poate coace rulouri proaspete sau o pâine la momentul potrivit. De preferință, aparatul ar trebui să fie capabil să mențină pâinea caldă pentru o perioadă de timp. Mod de coacere expres Întotdeauna un oaspete binevenit în mișcare.

În imagine: Cuptor cu microunde Samsung FW77SR-W/BWT.

MICROUNDELE

Nu se încălzește doar. Acest aparat vă economisește timp la decongelare, încălzire și gătire: doar puneți-l în cuptor, selectați funcția și continuați să vă vedeți de treabă. Nu mai trebuie să stați deasupra unei cratițe cu apă clocotită, să bâjbâiți peste puiul rece sau să întoarceți cotlete: modurile automate selectează cel mai bun mod de decongelare și de gătit, setează timpul și puterea de încălzire. Multe dintre modelele de astăzi nu numai că folosesc rețete standard, ci și învață altele noi.

La ce trebuie să fiți atenți. Pentru a evita să plătiți prea mult, decideți dacă aveți nevoie de cuptorul cu microunde doar pentru mâncăruri simple, decongelare și încălzire, sau dacă doriți un cuptor de top. Modelele ( avansate, cum ar fi Samsung FW77SR-W ) chiar și dezghețarea în 3 moduri diferite Auto, viteză și atingere, păstrează aroma alimentelor și încălzește o jumătate de kilogram de pește sau carne în doar câteva minute.

În imagine: Mașina de spălat vase Real Life ESF 45055WR de la Electrolux.

MAȘINĂ DE SPĂLAT VASE

Se spală și se "freacă" feluri de mâncare la perfecție. Mașina de spălat vase funcționează la temperaturi atât de ridicate încât manichiura și pielea mâinilor ar avea de suferit. De asemenea, usucă vasele. După spălare, gospodinele nu trebuie să frece paharele sau oțelul, care pot lăsa în urmă pete de apă uscată Aparatul face totul de unul singur. Modelele mai avansate nu trebuie să sortați vasele pentru diferitele cicluri de spălare: selectați pur și simplu un program automat care selectează automat timpul și temperatura apei. O grămadă de vase vor fi spălate folosind de zece ori mai puțină apă decât am spăla manual, ceea ce este important și în contextul introducerii contoarelor de apă și al creșterii tarifelor.

Ce trebuie să aveți în vedere. Într-o familie de trei persoane, până la 10 seturi de vase, plus oale și tigăi, se acumulează într-o zi. Prin urmare, este logic să cumpărați o mașină de spălat vase cu lățimea de 45 cm sau mai mare. Merită să verificați dacă familia dvs. are programele potrivite – unele persoane trebuie să spele tăvile de copt în fiecare zi, altele trebuie să spele singure vasele flacoane de șampanie și cristal. De exemplu, mașina de spălat vase Electrolux ESF din gama Real Life are un program complet automat AutoFlex, care detectează nivelul, durata ciclului și temperatura apei. Pentru paharele mai scumpe, acestea au suporturi speciale care le împiedică să se răstoarne la spălare.

Citește mai mult  Cum diferă frigiderele albe de cele colorate?
Tip Caracteristici speciale Preț
iRobot Roomba Robot de curățare a vidului pentru aspirator uscat Până la 3 ore de funcționare la o singură încărcare, 3 pereți virtuali incluși; posibilitatea de a seta un program pentru o săptămână întreagă, filtre pentru părul de animale și filtre de praf suplimentare disponibile. Accesorii- Perie principală; perie de perii; perie de cauciuc. Senzori optici, setare automată pentru încărcare, moduri de mișcare- în spirală, în zigzag, de-a lungul pereților. De la 12470 Leu.
Evolution Robotics Mint 4200 Robot de îngrijire a podelelor Curățare uscată și umedă, funcționează cu o singură încărcare.. 2 ore în modul umed, 3 ore în modul de curățare uscată, cutie de navigație și cârpe de curățare incluse, funcționare silențioasă. De la 11800 Leu.
Electrolux Real Life ESF 45055WR Mașină de spălat vase cu lățime de 45 cm, de sine stătătoare Încărcare – 9 seturi, 5 programe, 4 niveluri de temperatură, consum redus de apă și energie, program "Glass", Pornire întârziată până la 24 de ore, oprire automată, indicarea timpului rămas. De la 17100 €.
Siemens WM 10E144 OE Mașină de spălat Încărcare maximă- 7 kg. Filare- Până la 1000 rpm., ( Program de spălare de 15 minute. ), programe pentru lână și rufe fine. Selectare electronică a programelor de spălare, a temperaturilor și a funcțiilor speciale. Alimentarea cu apă în funcție de gradul de încărcare și tipul de țesătură ( 15 programe. De la 13900 Leu.
Bosch SensorSteam ProPower TDS1216 Fier de călcat cu funcție de stație de aburi Generator de abur încorporat, putere 3100W, ambidextru ( penetrare profundă ) curățare verticală cu abur, sistem de siguranță sensibil la atingere: activarea fierului de călcat prin contact. Abur constant 65 g/min. Ciocan de abur 200 g/min. De la 3800 Leu
Hansa Titanium Smart BOEI 65311055 Cuptor electric încorporat Afișaj cu ecran tactil, carte electronică de rețete, ramă foto. 37 de programe preîncărcate, alte 20 pot fi descărcate pe un stick USB. Complet cu tăvi antiaderente ProCook, ThermoProbe. De la 38000 Leu.
Panasonic SR-TMH18 LTW Multicooker Capacitate- 4,5 ., control electronic, 6 programe, menține cald, pornire întârziată până la 13 ore. De la 4750.
Moulinex Fresh Express DJ750G45 Multi-chopper cu set de accesorii Putere de 150 W, 5 ( ) vârfuri detașabile pentru a se potrivi unul în celălalt în timpul depozitării;. De la 2790 Leu.
Kenwood BM 450 Mașină de făcut pâine Formă de coacere- Pâine, greutatea maximă a pâinii – 1 kg, culoare la alegere pentru crustă, temporizator până la 15 ore, păstrați la cald.. până la 1 oră, 15 programe ( inclusiv gem, fără drojdie și fără gluten ) Mod rapid, carcasă metalică. De la 5950.
Samsung FW77SR-W/BWT Cuptor cu microunde încorporat Domeniul de aplicare: 20 ., Acoperire interioară bioceramică, ( până la 40% ) funcție de economisire a energiei, mod de gătit cu aburi, blocare pentru copii. De la 8990.
Evaluează articolul
( Nu există încă evaluări )
Ivanna Kusturica

Salutări, dragi entuziaști ai confortului și îmbunătățirii locuinței! Eu sunt Ivanna Kusturica, un designer experimentat cu o bogată experiență și o pasiune nețărmurită pentru transformarea spațiilor de locuit în tărâmuri de eleganță și confort durabile. Fiți alături de mine în timp ce vă dezvălui tapiseria călătoriei mele în domeniul designului, țesută de-a lungul anilor de creativitate, inovație și un angajament de nezdruncinat pentru a crea spații care să rezoneze cu căldură și rafinament.

Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: