Cum să prelungiți durata de viață a ceramicii de sticlă?

Cum să prelungiți strălucirea și să mențineți frumusețea plăcii de sticlă ceramică? Dacă știți elementele de bază, nu va fi nevoie de prea mult efort și cheltuieli. Sfaturi și sfaturi utile privind îngrijirea plitelor vitroceramice sunt oferite redacției de către Ilya Klesha, managerul de formare al Hansa.

Indiferent de culoarea suprafeței vitroceramice, instrucțiunile de îngrijire sunt aceleași.

Plita vitroceramică este un material durabil, fiabil și robust și, cu o îngrijire și o manipulare corespunzătoare, îndeplinește toate cerințele și standardele pentru suprafețele de gătit în casă. Plita va dura mult timp dacă o îngrijiți corespunzător și cu atenție. O plită vitroceramică trebuie curățată în mod regulat, de preferință cu o cârpă moale După fiecare proces de gătire. Cu ustensilele de gătit, detergenții și uneltele de mână potrivite, vă puteți păstra plita în condiții optime pe termen lung, cu foarte puțin efort.

Plită Integra de la fabrica Hansa. Articole de gătit. Articolele de gătit pentru plita vitroceramică trebuie să aibă o bază plană cu un diametru corespunzător dimensiunii arzătorului și o grosime de 2-3 mm pentru oțelul emailat și 4-6 mm pentru oțelul inoxidabil cu fundul tip sandwich. Sandwich-ul în cinci straturi ( două straturi de oțel inoxidabil, unul de aluminiu pur și două straturi de aliaj de aluminiu )- Este cea mai bună opțiune pentru plite vitroceramice. Baza din oțel inoxidabil face ca vasul de gătit să fie robust, iar aluminiul ajută la distribuirea rapidă a căldurii pe întreaga suprafață de gătit. Nu uitați să puneți mai întâi oala pe foc, înainte de a porni arzătorul.
Răzuitor.Curățarea plitei vitroceramice începe cu îndepărtarea murdăriei grele și a reziduurilor alimentare. Dacă plasticul, folia de aluminiu, zahărul sau alimentele zaharoase ajung pe suprafața de gătit fierbinte, folosiți o racletă pentru a le îndepărta cât mai repede posibil. Dacă acest lucru nu se face la timp, în timp ce plita este încă caldă, se poate deteriora suprafața vitroceramică.
Detergenți. După ce ați curățat bine suprafața, aplicați câteva picături dintr-un detergent special pentru vitroceramică pe plita răcită și frecați-o cu un prosop de hârtie sau o cârpă curată. Vă rugăm să rețineți că detergenții puternici, cum ar fi spray-ul pentru cuptor, produsele de curățare a petelor, detergenții pentru baie și detergenții universali cu particule abrazive nu sunt potriviți pentru curățarea sticlei ceramice. Pentru a termina, ștergeți plita cu o cârpă umedă și uscați-o cu partea moale a buretelui de curățare.
Pânză de curățare. Dacă folosiți plita ca blat de lucru rece, asigurați-vă că o ștergeți cu o cârpă uscată după ce ați gătit. Acest lucru ajută la prevenirea zgârieturilor cauzate de firimiturile rămase. Și țineți minte.. atunci când mutați ustensilele de bucătărie, ridicați-le întotdeauna pentru a evita zgârieturile și zgârieturile pe suprafața de gătit.
Citește mai mult  Culori elegante pentru aparate - cum să nu calculați greșit?
Evaluează articolul
( Nu există încă evaluări )
Ivanna Kusturica

Salutări, dragi entuziaști ai confortului și îmbunătățirii locuinței! Eu sunt Ivanna Kusturica, un designer experimentat cu o bogată experiență și o pasiune nețărmurită pentru transformarea spațiilor de locuit în tărâmuri de eleganță și confort durabile. Fiți alături de mine în timp ce vă dezvălui tapiseria călătoriei mele în domeniul designului, țesută de-a lungul anilor de creativitate, inovație și un angajament de nezdruncinat pentru a crea spații care să rezoneze cu căldură și rafinament.

Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: