Uscătoare de rufe electrice pentru natură

Legumele uscate, fructele, ciupercile, ciupercile, fructele de pădure și alte produse păstrează toate vitaminele utile, iar cea mai bună modalitate de a le aduce în starea corectă este un dispozitiv special – un uscător.

Pentru ce aveți nevoie de un uscător?

Uscătoarele noastre de fructe și legume cu tambur Acestea sunt aparate eficiente pentru conservarea de lungă durată a darurilor naturii. Aerul cald și uscat care circulă în aparat deshidratează alimentele și le păstrează gustul, aroma și vitaminele. De asemenea, previne dezvoltarea bacteriilor la depozitarea alimentelor. Pur și simplu, alimentele uscate nu se strică și vă puteți bucura de ele pe tot parcursul anului.

Ce alimente pot fi uscate și de ce?

Uscătoarele electrice cu tambur sunt potrivite pentru procesarea multor produse alimentare diferite legume, fructe, ciuperci, ierburi aromatice, carne, pâine și multe altele. Cu produse uscate se pot prepara terciuri, clătite și prăjituri, muesli și diverse chipsuri ( de exemplu, mere uscate- O gustare populară și, mai ales, sănătoasă ). Și, bineînțeles, compotul de fructe uscate este încă un subiect fierbinte. Și sunt ușor de luat cu tine Indiferent dacă mergeți cu cortul sau la muncă. Sunt ușoare, nutritive, gustoase și sănătoase.

Ce este?

Uscătoare de fructe și legume – O tavă cu un element de încălzire ( în unele modele cu un ventilator ) și un set de mai multe tăvi. În plus, există un alt tip de aparat, uscătorul de fețe de masă. Aceste uscătoare arată exact așa cum sună. Pentru depozitare sau transport, se rulează într-o rolă care economisește spațiu.

Citește mai mult  Blender: cu imersie sau de sticlă?

În imagine: uscătorul de legume SC-421 de la Scarlett.

Procesul

Procesul de uscare nu este unul rapid, ci necesită în medie 10-20 de ore ( la sfârșitul acestui timp, aparatul se oprește ) și continuă la o temperatură de 30-70°C. Dar alimentele au nevoie de un tratament înainte de a fi uscate. De exemplu, spălați merele, le curățați și le decojiți, le tăiați în discuri subțiri, le așezați în tăvi ( libere pentru ca aerul să circule liber ) setați cronometrul și abia apoi vă ocupați de treaba dvs.

Pentru selectarea inițială a timpului de gătire și a puterii perfecte pentru produsul dumneavoastră, utilizați instrucțiunile aparatului. Puteți ajusta apoi setările de timp în funcție de experiența proprie, în funcție de conținutul de umiditate al alimentelor și de tipul de uscare de care aveți nevoie Pentru muesli, și cu un centru moale pentru gustări.

Opțiuni de selecție

Tipul de încălzire. Există două tipuri de uscătoare Cu elemente de încălzire și elemente de încălzire cu infraroșu. În primul caz, aerul cald care circulă transmite mai întâi căldura către produsele alimentare și apoi către umiditate. Introducerea unui ventilator accelerează procesul. Iar în timpul uscării cu infraroșu, razele infraroșii acționează direct asupra moleculelor de apă din produs, încălzindu-le. Acest lucru duce la un proces mai eficient și mai economic. Uscătoarele noastre costă în medie între 3 000 și 4 000 de dolari. Uscătoarele cu infraroșu costă între 5.000 și 13.000 de euro. Rule.

Tăvi. Diferitele modele diferă în ceea ce privește numărul de tăvi care pot conține produse ( în medie, între 3 și 8 ) iar volumul lor este ( între 5 și 10 l ).

Citește mai mult  3 idei: cum să plasați candelabre frumoase în bucătărie

Putere. Deoarece aparatele de cafea pot funcționa ore întregi – uneori 24 de ore – trebuie să fiți atenți la consumul de energie electrică. De obicei, valorile sunt scăzute, în medie de 250-500 de wați.

Protecție împotriva supraîncălzirii. Automatizarea oprește aparatul în caz de supraîncălzire.Cum de a alege aparate pentru bucătărie

Prăjitor de pâine Volo de la Casa Bugatti V-family Ceainic Doi din Stadler Form White Edition Aparat de cafea Diva din colecția V-family de la Casa Bugatti
Evaluează articolul
( Nu există încă evaluări )
Ivanna Kusturica

Salutări, dragi entuziaști ai confortului și îmbunătățirii locuinței! Eu sunt Ivanna Kusturica, un designer experimentat cu o bogată experiență și o pasiune nețărmurită pentru transformarea spațiilor de locuit în tărâmuri de eleganță și confort durabile. Fiți alături de mine în timp ce vă dezvălui tapiseria călătoriei mele în domeniul designului, țesută de-a lungul anilor de creativitate, inovație și un angajament de nezdruncinat pentru a crea spații care să rezoneze cu căldură și rafinament.

Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: