Home cinema cu MMS

MMS știe totul despre cele mai bune echipamente AV, precum și despre cum să proiecteze un home cinema la cheie, astfel încât să nu fie inferior cinematografului comercial.

Despre companie

MMS există în România din 1991 și, de mai bine de două decenii, și-a câștigat reputația de a fi unul dintre cei mai mari distribuitori ruși de echipamente audio și video de la cele mai renumite mărci din lume. Din 2009, o divizie separată a MMS Cinema prezintă produsele mai multor mărci de echipamente High End și de integrare de sistem. Printre acestea se numără soluțiile inovatoare de control și gestionare a iluminatului de la Lutron, proiectoarele Wolf Cinema, ecranele și sistemele acustice Screen Research KEF, Tehnologie audio profesională, Procella Audio, Phase Technology, Triad Speakers, Ken Kreisel, Lyeco, amplificatoare de putere Theta Digital, ADA, Storm Audio, procesoare Trinnov Audio Și multe altele.

Cinema la domiciliu

Distribuția instrumentarului – nu este singurul domeniu în care operează compania MMS Cinema. Divizia proiectează, de asemenea, săli de cinema acasă. Potrivit experților firmei, instalarea chiar și a celui mai scump și de cea mai bună calitate echipament AV într-o cameră de zi nu o transformă într-un home cinema. Pregătirea acustică profesională a camerei este esențială pentru detalii și claritate maxime.

«Coajă acustică

"Acoustic Cladding" este un set de soluții modulare complete care utilizează materiale de absorbție acustică și suprafețe de difuzie.

Imagine: Cadru coajă acustică.

Inginerii acustici de la MMS Cinema au găsit o modalitate de a transforma rapid și eficient o cameră într-un home cinema. Ei au dezvoltat tehnologiaÎnveliș acustic», care elimină efectele reflexiei și rezonanțele standard ale camerei care distorsionează "vocea" sisteme de sunet. Pe baza schițelor designerilor, orice mobilier suplimentar: puteți construi un dulap, un frigider pentru vinuri, o mașină de cafea, chiar și un tejghea de bar în incinta acustică. Rezultatul final este o experiență home cinema care întrece marea majoritate a cinematografelor comerciale.

Citește mai mult  Televiziune încorporată

Un proiect în Nisa

Tehnologie de coajă acustică la cel mai bun nivel dovedește o companie din RostovEfectul Mozart» — Dealerul MMS Cinema care împărtășește ideologia companiei. După ce a câștigat licitația pentru o sală de cinema de șapte locuri în Nisa, echipa din Rostov a finalizat acest proiect la cheie în unsprezece luni. Ei au dezvoltat toate elementele de design acustic: rezonatoare, absorbante și difuzoare fabricate în ateliere portugheze și italiene. Standardul ridicat al proiectului a fost confirmat de o nominalizare la categoria "Cel mai bun sistem home cinema sub 100.000 de lire sterline" la concursul anual CEDIA de la Londra.


Ca drepturi de publicitate.

Evaluează articolul
( Nu există încă evaluări )
Ivanna Kusturica

Salutări, dragi entuziaști ai confortului și îmbunătățirii locuinței! Eu sunt Ivanna Kusturica, un designer experimentat cu o bogată experiență și o pasiune nețărmurită pentru transformarea spațiilor de locuit în tărâmuri de eleganță și confort durabile. Fiți alături de mine în timp ce vă dezvălui tapiseria călătoriei mele în domeniul designului, țesută de-a lungul anilor de creativitate, inovație și un angajament de nezdruncinat pentru a crea spații care să rezoneze cu căldură și rafinament.

Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: