6 aspiratoare pentru apartamente mici

Aspiratoarele sunt utile, dar trebuie să le puneți undeva după ce le curățați. Dacă nu dispuneți de mult spațiu de depozitare în apartament, aparatul de curățat compact este ideal: poate fi împins chiar și sub canapea în caz de urgență.

CUM ARATĂ??

"Nadonniks" și hand-held. Modelele compacte cântăresc până la 5 kg, o creștere a greutății și a dimensiunilor este adesea obținută prin reducerea canistrei de praf și a puterii motorului. Binatone CVC-7100 Newton este luxos și puternic. Cu puterea sa de aspirare uriașă ( 370W ) încape în palmă ( măsoară 35x25x30 cm ). Aspiratoarele compacte sunt de toate formele și mărimile: mini aspiratoare pentru mașină și pentru masa din bucătărie, modele robot, perii electrice și aparatele obișnuite, doar că în dimensiuni mai mici. Un aspirator mic cu acumulator este bun pentru curățarea spațiilor mici, unde se întâmplă adesea accidente neprevăzute – bucătăria și camera copiilor cu firimituri nesfârșite și boabe împrăștiate, canapelele din sufragerie cu urme de pisică sau de câine care zac pe acolo. În general disponibile fără roți – utilizatorul trebuie să suspende aparatul în timpul funcționării – cum ar fi DC16 de la Dyson. Aspiratorul de bucătărie compact este uneori mai igienic decât diversele cârpe și bureți folosiți pentru a îndepărta murdăria și praful din bucătărie.

Convențional miniaturizat. Pentru o curățare în profunzime, unitățile compacte convenționale sunt mai bune; roboții păstrează lucrurile curate cu "loviturile lor ușoare" zilnice și nu îndepărtează murdăria adânc încrustată, în special pe covoare și mochete. Uneori, un aspirator electric ( cum ar fi Electrolux Ergorapido ) va face treaba pentru dvs. dacă are un motor puternic și un set de perii bune. La fel ca frații săi mai mari, modelele ( mini, inclusiv LG VK75102HY, Bosch Move BGL35MOV16 ) au filtre pentru a preveni intrarea murdăriei și a prafului în aerul. Setul de duze este, de asemenea, "frumos" pentru diferite sarcini de curățare. De obicei, include o unealtă pentru crăpături, o perie pentru colțuri, o unealtă pentru tapițerie și o perie mică. Numărul de accesorii este limitat, de exemplu, o perie turbo este cea mai bună pentru copiii mai mici, animalele de companie, croitorii în devenire și animalele mici. Curăță rapid mobilierul și covoarele de păr, fire și biscuiți împrăștiați.

Citește mai mult  Iluminarea în holul de intrare: 9 sfaturi

Greutate Volumul cutiei/max. puterea de aspirare Caracteristici speciale Preț
2,23 kg Canistră – 0.3L Aspirator fără fir, motor controlat digital, perie din fibră de carbon și peri de nailon ( murdărie greu de curățat ) tehnologie ciclonică Root Cyclone™, buncăr ușor de curățat 1.990 de Leu.
3,18 kg Canistră – 0,5 l Aspirator versatil fără fir cu aspirator versatil cu mâner detașabil ErgoRapido™ 2 în 1, zonă de curățare iluminată, tehnologie de autocurățare a periei, duză mobilă pentru manevrare ușoară, durată de viață prelungită a bateriei 6990 Leu.
3,8 kg Recipient – 1L Ultra compact ( 35x25x30 ) tehnologie multi-ciclu, funcționare silențioasă ( nivel de sunet de până la 63 dB ) economie de energie ( consum de energie 1000 W ) funcție de oprire de siguranță, sistem de filtrare în 5 etape 3560 Leu.
5 kg Recipientul de 1,5 l Regulator de putere pe mâner, 8 straturi de filtrare De la 2590 Leu.
4,6 kg Sac de praf reîncărcabil – 4L Filtru de praf fin HEPA 13, indicator de umplere a sacului de praf, rază de acțiune: 10 m De la 4390 Leu.
SR8895 3,8 kg 0,6 Aspirator robotizat cu sistem de navigație, cameră integrată, curățare păr de animale de companie, senzor de pauză, turbo, mod maxi, De-a lungul peretelui, curățare programată, curățare zilnică De la 15399 €.

MINI-ASPIRATOR

Manevrabilitate ușoară. Aspiratoarele mici ocupă mai puțin spațiu și necesită mai puțin efort de curățare. Ușor și manevrabil – principalele lor talente, chiar și în apartamentele mici au un colț sau o ladă în dulap. "Bebelușii" și roboții sunt, de obicei, plăcuți de copii și îi "învață" cum să curețe. Iar pentru persoanele în vârstă, curățarea cu o unitate mică este mult mai ușoară. De exemplu, tubul detașabil din aluminiu de pe aspiratorul Dyson DC 35 ( 66 cm ) vă permite să curățați podelele și pervazurile fără a fi nevoie să vă aplecați sau să ridicați mâinile.

Citește mai mult  Controlul luminii în hol

PROCES VERBAL

Doar curățare ușoară. Compactitatea este adesea un dezavantaj, în special atunci când modelul nu are o putere foarte mare de ieșire. Unele companii pun cele mai simple motoare și funcții într-un aspirator mic, care poate curăța o podea plată. Pe covoare și covoare, ele au o putere destul de banală pentru a aspira praful și firimiturile din "adâncurile" somnului. Capacitatea recipientului de praf al modelelor mini variază între 1-1,5 și 3-4 litri. Curățarea coșului de gunoi sau schimbarea sacului de praf este mai des la aceste modele decât la cele de dimensiuni mari () o procedură deranjantă.

Evaluează articolul
( Nu există încă evaluări )
Ivanna Kusturica

Salutări, dragi entuziaști ai confortului și îmbunătățirii locuinței! Eu sunt Ivanna Kusturica, un designer experimentat cu o bogată experiență și o pasiune nețărmurită pentru transformarea spațiilor de locuit în tărâmuri de eleganță și confort durabile. Fiți alături de mine în timp ce vă dezvălui tapiseria călătoriei mele în domeniul designului, țesută de-a lungul anilor de creativitate, inovație și un angajament de nezdruncinat pentru a crea spații care să rezoneze cu căldură și rafinament.

Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: