Căldură și apă

ISH 2013, cel mai important târg mondial de tehnologie sanitară, de încălzire, de instalații sanitare și de aer condiționat, se deschide astăzi la Frankfurt.

Târgul ISH, care are loc o dată la doi ani de mai bine de jumătate de secol, este considerat cel mai mare și cel mai autoritar din sectorul său. Expoziția din acest an a atras peste 2.300 de expozanți din întreaga lume, pe o suprafață de 2.500 de metri pătrați la Messe Frankfurt.

Expoziția este împărțită în două secțiuni tematice: Apa și "energie". Primul analizează tendințele în materie de decorare a băilor, mobilierul și accesoriile noi și analizează calitatea apei și modul în care aceasta poate fi conservată. În al doilea se concentrează pe încălzire, aer condiționat și înaltă tehnologie. Printre punctele de atracție ale expoziției se numără o expoziție specială intitulată "Apă, căldură, aer", Instalații de ultimă generație, concursul de design inovator Design Plus și multe altele.

Expoziția va avea loc între 12 și 16 martie 2013.

Citiți mai multe despre ISH- 2013 citiți mai multe pe site-ul oficial al târgului.

Citește mai mult  Premiul de la Hansgrohe
Evaluează articolul
( Nu există încă evaluări )
Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: