Competiția WORLDSKILLS RUSSIA 2016 împreună cu TECE

TECE participă la cel de-al 4-lea campionat național al profesiilor active WORLDSKILLS RUSSIA 2016.

Finala Campionatului Național de Tineret Profesionist a avut loc între 23 și 27 mai ( WorldSkills România )- Concursuri de abilități profesionale la standardele WorldSkills International. Evenimentul a avut loc la Centrul Internațional de Expoziții Crocus Expo. Anul acesta au participat 747 de tineri din 64 de regiuni rusești și 17 țări. Campionatele s-au desfășurat la 99 de competențe ( profesii ). Printre acestea se numără instalații sanitare și de încălzire, tâmplărie și sudură, design și programare web, mecatronică și robotică mobilă, inginerie spațială, inginerie genetică etc. TECE este partener al campionatelor și se implică, de asemenea, în pregătirea și desfășurarea competițiilor regionale și naționale.

În categoria "Instalații sanitare și de încălzire" A fost aplicat formatul de clasificare individuală. Fiecare concurent a trebuit să îndeplinească o sarcină complexă, elaborată de experți în domeniul ingineriei sanitare, inclusiv specialiști de la TECE. Au fost evaluate corectitudinea și sincronizarea tuturor sarcinilor, acestea din urmă fiind prioritare, precum și capacitatea de a înțelege desenele și specificațiile. A lucrat cu produse TECE și soluții de la alți producători. Pentru a urmări ultima etapă a competiției și pentru a-și împărtăși impresiile, președintele rus Vladimir Putin a venit.

Potrivit serviciului de presă al WS, expozanții din București ( 180 de puncte, 15 medalii de aur, 13 de argint și 11 de bronz ) iar pe locul al doilea s-au clasat reprezentanții regiunii Moscovei ( 90 de puncte, 9 medalii de aur, 10 de argint și 6 de bronz ). Dmitri Livanov, ministrul Educației și Științei al Federației Ruse, a înmânat medaliile câștigătorilor pe scenă.

Citește mai mult  Articole noi de la Dornbracht la Cersaie 2010

Finala Campionatului Național al Tinerilor Profesioniști ( WorldSkills Russia ) 2016 a fost cea mai mare competiție de competențe profesionale din istoria mișcării WorldSkills Russia: din punct de vedere al numărului de participanți, experți și competențe înscrise. Câștigătorii vor putea reprezenta România la două turnee internaționale: EuroSkills Europe, care va avea loc în perioada 1-3 decembrie 2016, și WorldSkills Abu Dhabi 2017, campionatul mondial de profesionalism, care va avea loc în Emiratele Arabe Unite în perioada 14-17 octombrie 2017.

Evaluează articolul
( Nu există încă evaluări )
Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: