Grohe câștigă din nou premii

Produsele Grohe au câștigat din nou premii prestigioase de design

Grohe Design Studio câștigă două premii prestigioase de design în același timp. În noiembrie, revista profesională britanică Designer Kitchen & Baia se acordă în două categorii. În categoria "Inovație în domeniul aplicațiilor de internet și tehnologie digitală" «aur" a mers la toaleta cu bidet Grohe Sensia® Arena. Modelul este echipat cu tehnologii de viitor care oferă utilizatorilor un nivel ridicat de personalizare. O aplicație special dezvoltată pentru smartphone-uri permite utilizatorilor nu numai să își salveze setările personale pe telefon, ci și să le aplice la orice Sensia® Arena din întreaga lume.

«Aur" în categoria "Inovații în domeniul eficienței energetice și a resurselor" a mers în acest an la colecția de robinete Grohe Eurocube Joy. O combinație armonioasă de design cubic expresiv, funcționalitate și economie. Datorită sistemului de control cu joystick, Grohe FeatherControl este ergonomic și ușor de utilizat în toate setările. Și tehnologia Grohe EcoJoy® reduce consumul de apă cu până la 5,7 litri pe minut.

Premiul întâi.. Premiul de argint Materialica Design + Technology Award- Sistemul Grohe Essence FootControl a câștigat premiul din octombrie 2016 la categoria "Acoperiri și tehnologie", premiul "Best of the Best" la Red Dot: Premiul "Best of the Best" în cadrul expoziției cu același nume. O tehnologie nouă de control al debitului de apă permite ca debitul de apă să fie pornit și oprit în întregime cu piciorul, eliberând astfel mâinile și facilitând multe dintre sarcinile de gătit de zi cu zi.

Citește mai mult  Jacob Delafon fitinguri în baie
Evaluează articolul
( Nu există încă evaluări )
Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: