Hansgrohe își aduce cele mai bune vânzări în showroom-ul Konzept

Premiera Românesc a sistemelor de duș Axor design a avut loc în showroom-ul Konzept.

Konzept și Hansgrohe au găzduit un showroom în Donskoy Lane pe 27 martie. Invitați arhitecți, designeri, decoratori și jurnaliști a fost introdus în noile colecții de către Axor ( una dintre mărcile Hansgrohe );. Gamele AXOR Nendo și AXOR Front au fost prezentate pentru prima dată la Cersaie 2013 și au câștigat rapid popularitate. Acum, noile bestseller-uri Axor sunt disponibile și la București- la salonul Konzept.

În fotografie: Alexei Lebedev ( Konzept ) Mikhail Chizhov ( Hansgrohe ).

Colecții noi- Rezultatul proiectului WaterDream, care se concentrează asupra sistemelor de duș conceptuale. Posibilitățile de amenajare modernă a băii pentru Axor au fost explorate de designeri talentați. Membrii trio-ului suedez Front Design- Sofia Lagerkvist ( Sofia Lagerkvist ), Charlotte von der Lancken ( Charlotte von der Lancken ) și Anna Lindgren ( Anna Lindgren )- A fost montat un set de dripstones. Și designerul japonez Oki Sato ( Oki Sato ) fondatorul și șeful celebrului studio Nendo a încrucișat sistemul de duș cu un corp de iluminat.

În imagine: arhitectul Boris Uborevich-Borovsky, Alexander Kalinovsky ( Konzept ).

Colecția unică Axor a fost prezentată de Mikhail Chizhov ( directorul de marketing al Hansgrohe România ). Prezentarea a fost însoțită de un spectacol plin de culoare susținut de artiști de circ. La finalul serii, toată lumea a putut câștiga premii valoroase din partea organizatorilor.

Foto: Mihail Chizhov ( Hansgrohe ) Elena Gunderina ( Grupul de site-uri ) Michael Ignatiev ( Hansgrohe ).

În fotografie: Maria Romanova, Andrey Komarov ( Konzept ).

În fotografie: Mihail Chizhov ( Hansgrohe ) Alexei Dorozhkin ( Elle Decoration ).

Citește mai mult  Laufen deschide un showroom neobișnuit la Madrid
Evaluează articolul
( Nu există încă evaluări )
Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: