Pregătiți scena!

Cercuri luminoase și detalii interschimbabile în colecția de baie de la Villeroy & Boch.

Joyce de Villeroy& Boch include obiecte sanitare, mobilier și accesorii. Dar rolul principal este atribuit lavoarelor cu decupaje circulare pe "aripi". Acestea sunt concepute sub formă de module interschimbabile: suporturi pentru periuțe de dinți, vaze, săpuniere, cutii pentru lucruri mărunte… Din punct de vedere al culorii și formei, modulele se potrivesc cu obiectele sanitare și par o prelungire a acestora. Datorită magnetului, acestea se mențin ferm și nu alunecă.

Un alt accent izbitor supapă de picior. Poate fi comandat cu un capac ceramic colorat. Disponibil în culori care variază de la albul zăpezii la Peru, de la galbenul cald de Sahara la albastrul cerului din Bali. Chiuvetele sunt disponibile în trei dimensiuni ( 65, 80 și 130 cm ) și sunt disponibile în varianta simplă sau dublă, cu aripă sau fără ea. WC-urile Joyce sunt dotate cu sistemul de spălare dublă Aqua-Reduct, care reduce consumul de apă cu până la 4,5 sau 3 litri. Mobilier în noua colecție- De asemenea, cu atenție la detalii și o mulțime de spațiu de depozitare. Există un coș de rufe în spatele ușii dulapului, un suport pentru șervețele sub chiuvetă și prize integrate în sertare.

Citește mai mult  Evidențiați starea de spirit
Evaluează articolul
( Nu există încă evaluări )
Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: