Produse noi și strălucitoare Gustavsberg

La Mosbuild 2011 de la Bucure╚Öti, marca Gustavsberg a prezentat o gam─â de mixere din colec╚Ťia Water Zones. Pentru prima dat─â, acestea sunt fabricate din aluminiu.

Marca suedez─â Gustavsberg a prezentat la recenta expozi╚Ťie Mosbuild 2011 o nou─â colec╚Ťie de mixere pentru baie ╚Öi buc─ât─ârie ( de la color- «culoare" ). Numele este Un omagiu adus culorilor neconven╚Ťionale pentru modelele care nu sunt disponibile doar ├«n negrul sau albul obi╚Önuit, ci ╚Öi ├«n nuan╚Ťe de ro╚Öu, albastru ╚Öi ╚Öampanie.

Dar modelele sunt interesante nu numai datorit─â aspectului lor atr─âg─âtor primele robinete fabricate din aluminiu anodizat vopsit. Chiuvetele sunt la fel de robuste ca ╚Öi omologii lor croma╚Ťi, din alam─â, dar f─âr─â impurit─â╚Ťi pe baz─â de plumb. Toate modelele sunt, de asemenea, echipate cu un sistem de robinete cu economie de ap─â.

Cite╚Öte mai mult  DuPontÔäó Corian┬« ├«╚Öi actualizeaz─â ╚Öi extinde colec╚Ťia de chiuvete de buc─ât─ârie ╚Öi lavoare pentru baie
Evalueaz─â articolul
( Nu există încă evaluări )
Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: