Punerea în colț

Geometrie pură de către soții Palomba în cabina de duș Kos.

Un exemplu de simbioză între formă și funcție de Ludovica și Roberto Palomba ( Ludovica+Roberto Palomba )- cabină de duș compactă pentru marca Kos. Tava în formă de romb permite ca Loop să se potrivească în spații mici. Colțurile caroseriei sunt rotunjite pentru a economisi centimetri pătrați. Datorită unei noi balamale speciale, aripile se potrivesc mai bine. Rezultatul: nu există stropi de apă sau scurgeri și nici abur în baie.

Versiunea standard include un cap de duș montat pe tavan cu efect de ploaie și un termostat. Realizat la comandă posibilitatea de a beneficia de un masaj al spatelui, de a vă relaxa cu ajutorul funcțiilor de aromă și cromoterapie, de o baie de aburi și de a asculta radioul. Controlul tuturor sarcinilor prin simpla apăsare a unui buton de pe panoul încorporat. Materialele sunt aluminiu cu finisaj mat alb-negru și sticlă călită. Prezentat sub formă de prototip la ISH- 2011 la Frankfurt, și este acum disponibil pentru a fi comandat.

Vezi toate modelele de la Kos.

Citește mai mult  Natalia Bratan despre noile posibilități ale instalațiilor sanitare moderne
Evaluează articolul
( Nu există încă evaluări )
Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: