11 căzi de baie negre

Nu este nimic înfricoșător într-o cadă neagră. Cada de baie neagră modernă este un adevărat punct de atracție.

Aveți nevoie de o cadă de baie neagră?? – Există o mulțime de opțiuni diferite de la producători. Astăzi, căzile de baie negre sunt disponibile în diferite materiale: de la acrilicul obișnuit la placajul marin multistrat. Ele pot fi în multe forme diferite, chiar fantastice. Ce zici de cada Audrey în formă de pantof de damă uriaș?? prea ostentativ? Apoi îndreptați-vă atenția către "clasicul" Băi cu buline sau căzi cu arabescuri cu aspect oriental.

Băile negre nu trebuie să fie plasate de-a lungul unui perete în modul vechi. Vedeți câte variante puteți folosi colțul din baie – și optați pentru un model de colț. Fie o puteți încorpora în podea, fie puteți poziționa cada de baie pe "picioare" în centrul încăperii, alegând un robinet de podea care să se potrivească.

Apropo, căzile de baie negre pot fi negre doar la exterior ( interiorul strălucește cu albul familiar ). Un compromis tetieră pentru cada albă.

Citește mai mult  26 de căzi de baie montate pe picioare
Evaluează articolul
( Nu există încă evaluări )
Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: