11 modele de duș igienic

Dacă nu aveți spațiu pentru un bideu în baie, un bideu în picioare îi poate lua locul. Vă propunem să faceți cunoștință cu acest accesoriu sanitar convenabil cu ajutorul selecției de fotografii editoriale.

În loc de bideu

Bidet – Un accesoriu sanitar destul de voluminos în care nu orice WC poate încăpea. Duș igienic.. o nouă clasă de produse. Nu este nevoie să țineți cont de dimensiunea băii dvs. sanitare pentru a găsi un spațiu pentru acest mic produs inteligent. Dușurile sanitare de toaletă rezolvă o dată pentru totdeauna problema igienei personale și ajută la menținerea curată a "vasului de lut". Un cap de duș convențional montat pe perete, cu un cap de duș pe un furtun de duș.

Dușul igienic este ușor de utilizat.. capul de duș este echipat cu o supapă de închidere pe mâner, pe care o apăsați pentru a deschide apa. Când lăsați butonul, curgerea apei se oprește. Puteți seta temperatura și presiunea jetului de apă prin reglarea manetei mixerului.

Robinetele montate pe perete sunt fabricate din oțel inoxidabil și alte metale și sunt cel mai adesea cromate, în timp ce furtunul de duș igienic și capul de duș sunt de obicei din plastic. Părțile din plastic sunt vopsite în argintiu sau metalizate pentru a se potrivi cu stilul produsului. furtunul este închis într-o împletitură metalică.

Citește mai mult  Cabine de duș
Evaluează articolul
( Nu există încă evaluări )
Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: