13 Chiuvete de bucătărie montate Chiuvete de bucătărie

Chiuvetele de bucătărie de tip chiuvetă se deosebesc de modelele de tip inset și back-in prin ușurința de instalare. În general, acestea sunt confortabile, funcționale și oferă o mulțime de versatilitate de design.

Robinetul pentru chiuvetă este ușor de instalat aceasta este principala sa caracteristică și avantaj. o chiuvetă cu soclu este montată la nivelul suprafeței blatului, în timp ce chiuveta suspendată este așezată deasupra găurii practicate în blat și este ținută în poziție de propriile inserții. În ambele cazuri, o bună impermeabilizare este esențială. în alte privințe, chiuveta de deasupra capului diferă puțin de alte modele. Va trebui să vă uitați mai atent la funcționalitatea și la aspectele practice ale acestora pentru a afla mai multe despre forma și dimensiunea chiuvetei dumneavoastră de deasupra capului.

Chiuvetele și chiuvetele încastrate pot fi realizate în orice formă. Configurația și adâncimea potrivite pentru chiuveta dumneavoastră, în funcție de mărimea și cantitatea de vase pe care le spălați zilnic. Chiuvetele de deasupra capului, cu o "aripă" de operare, sunt deosebit de funcționale sau "aripi" – Le puteți folosi pentru a usca vasele și ceștile spălate și pentru a dezgheța alimentele.

Chiuvetele moderne sunt echipate cu o varietate de accesorii funcționale. canalele de revărsare care înconjoară întregul vas al chiuvetei, supapa de scurgere automată, orificiile pentru robinete, accesorii și chiuvete de chiuvetă cu funcție de "aripă" sunt doar câteva dintre caracteristicile care fac din aceasta o opțiune foarte practică strecurătoare, tăblițe de tăiat, coșuri de scurgere.

Materialele utilizate pentru chiuvetele încastrate și cele suspendate sunt atât tradiționale, cât și inovatoare. chiuvete din oțel inoxidabil subțire sunt echipate cu tampoane de izolare fonică, chiuvete ceramice au o ușoară înclinație în partea de jos care împiedică acumularea de apă pe podea. Selecția noastră editorială foto include chiuvete realizate din gresie porțelanată, argilă refractară, silacrilă.

Citește mai mult  Ecranele pentru cadă și duș
Evaluează articolul
( Nu există încă evaluări )
Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: