15 capete de duș mari

Într-o baie modernă, trebuie să existe cel puțin două capete de duș. Una este concepută pentru abluțiuni simple, iar cealaltă este o cadă uriașă, montată pe tavan sau suspendată pe perete, de format mare, pentru tratamente spa. Acesta din urmă devine punctul central al experimentelor îndrăznețe de proiectare. Iată o selecție a celor mai tari produse noi din acest sezon.

În prezent, toate tratamentele spa au trecut la "nivelul superior" — la dușuri. Pe lângă toate avantajele multiple ale dușurilor de tavan, merită să ne oprim puțin pentru a ne da seama că acestea economisesc spațiu prețios în baie. Producătorii oferă un număr foarte mare de versiuni diferite, concepute pentru a se relaxa sau a se revigora. Puteți găsi dușuri montate pe tavan, cu capete de duș mari, diverse capete de duș, sisteme de cascadă, iluminare și chiar un "duș suspendat".

Nu trebuie să vă temeți de faliment din cauza facturilor companiei de instalații sanitare. Designerii au reușit să facă economice chiar și cele mai mari capete de duș. sistemele speciale amestecă apa cu aer, stabilesc presiunea corectă și așa mai departe. În loc de 10-12 litri pe minut, un cap de duș din tavan consumă 5-6 litri pe minut.

Citește mai mult  Obiecte sanitare asimetrice
Evaluează articolul
( Nu există încă evaluări )
Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: