Ce progrese au fost f─âcute: plac─â de culoare

Dac─â sunte╚Ťi ├«n c─âutarea a mai mult dec├ót o plac─â de sp─âlare pentru a deschide rezervorul WC, citi╚Ťi pagina noastr─â. Am explorat inteligen╚Ťa, designul ╚Öi materialele inovatoare ale pl─âcilor de culoare moderne

Instalarea: ușoară și practică

despre ce vorbim? Instalarea ascuns─â a obiectelor sanitare suspendate, care ascunde toate comunica╚Ťiile ╚Öi instala╚Ťiile de la vedere ├«n spatele unui perete fals.

Sistem de instalare a toaletei. Setul cuprinde o cistern─â plat─â ├«ntr-o carcas─â izolat─â ╚Öi un cadru solid, care se sprijin─â cel mai adesea pe podea. ├Än interiorul cisternei se afl─â un mecanism de scurgere modern, cu diferite moduri de sp─âlare. Odat─â instalat─â, trapa de acces la rezervor ( este invizibil─â; astfel ├«nc├ót trebuie acordat─â o aten╚Ťie deosebit─â pl─âcii de culoare ) este singurul lucru care r─âm├óne ├«n aer liber.

Moduri de ac╚Ťionare a sp─âl─âtorului

Plac─â de sp─âlare 38913 de la Grohe. Dubl─â sp─âlare.Cea mai popular─â plac─â de culoare din prezent este dublu. Farfuriile Sigma ofer─â dou─â func╚Ťii: ( 6-8 litri ) pentru con╚Ťinuturi mari ╚Öi ( 3-4 litri ). Acest lucru duce la economii de ap─â perceptibile.
Placa de culoare Rumba de la Geberit. Sistem de spălare cu oprire. De asemenea, ajută la economisirea apei, dar într-un mod diferit: la prima apăsare a butonului, utilizatorul pornește curgerea apei, iar la a doua apăsare a butonului, apa curge îl oprește prematur atunci când este necesar.
Placa de culoare Sigma 80 116.090.SM.1 / 116.091.SM.1 de la Geberit. Sp─âlare f─âr─â atingere. Posibilitatea de a trage apa prin simpla apropiere a palmei de senzorul cu infraro╚Öu O adev─ârat─â descoperire pentru instala╚Ťiile sanitare: simplu ╚Öi igienic. Butoanele tactile din plastic ╚Öi sticl─â sunt disponibile de la Alca Plast, Sanit, Viega ╚Öi Geberit.
RP05010101000 Sistemul de instalare a pere╚Ťilor de perete de la Ifo. Flush + Anti-Smell. ├Än toaletele moderne se folosesc dou─â tehnologii pentru a combate mirosurile:
Cistern─â ├«n cistern─â. De obicei, o pastil─â cu re├«mprosp─âtare este plasat─â direct ├«n rezervor pentru a men╚Ťine sp─âl─âtorul liber de resturi. Module WC proaspete de la Ido ╚Öi If├ Peletele sunt introduse ├«n placa de sp─âlare ├«ntr-un cartu╚Ö retractabil. Iar Grohe a dezvoltat un suport de plac─â de culoare care se balamaleaz─â ╚Öi deschide canalul de acces pentru dispozitivul de ├«mprosp─âtare a apei proaspete.
Filtru de carbon. Instala╚Ťia sanitar─â Geberit dispune de modulul de instalare DuoFresh, care, atunci c├ónd utilizatorul apas─â pe placa de sp─âlare, aerul trece printr-un filtru de carbon ╚Öi apoi intr─â din nou ├«n vasul de toalet─â prin fantele laterale ale pl─âcii de sp─âlare, pentru a purifica aerul.
Cite╚Öte mai mult  Capete de du╚Ö

Materiale pentru pl─âci de culoare

Plac─â de sp─âlare 38574 / 37063 de la Grohe. Plastic. Principalele avantaje – ieftine ╚Öi disponibile ├«ntr-o gam─â larg─â de finisaje. Placa de culoare din plastic cromat este practic imposibil de distins de cea din o╚Ťel. Cu imita╚Ťie de metal pre╚Ťios bronz, cupru, aur.. De asemenea, placa de culoare din plastic poate fi integrat─â armonios ├«ntr-o toalet─â ├«n stil antic.
Plac─â de sp─âlare 38784 din fabric─â de la Grohe. Metal. Pl─âcu╚Ťa ├«ncastrat─â periat sau lucios, cu finisaj metalic, este extrem de durabil─â ╚Öi extrem de u╚Öor de ├«ntre╚Ťinut. ├Än plus, se potrive╚Öte perfect cu alte p─âr╚Ťi metalice din baie.
Sigma 80 116 ac╚Ťionare la culoare.090.SG.1 / 116.091.SG.1 de la Geberit. Sticl─â. Bine├«n╚Ťeles, se folose╚Öte sticl─â c─âlit─â, care este extrem de greu de spart. ├Än timp ce pl─âcile de culoare sunt mai comune pe pia╚Ť─â, pute╚Ťi g─âsi, de asemenea, modele cu pl─âci de culoare din sticl─â la produc─âtori mai mari, cum ar fi Geberit, Tece, Sanit, Grohe ╚Öi Viega. Disponibil ├«n varianta transparent─â mat─â sau multicolor─â.
Sigma 50 115.788.SC.1 de la Geberit. Combo. Companiile moderne ofer─â clien╚Ťilor posibilitatea de a-╚Öi asambla placa de culoare ├«n func╚Ťie de gustul lor. Tece a creat seria de panouri de sticl─â TeceLoop, cu clipsuri de plastic ├«n diferite culori ╚Öi cu tot felul de margini. Sanit ├«╚Öi extinde gama de pl─âci de sticl─â, iar Viega tocmai a introdus pl─âci combinate ├«n care pute╚Ťi alege dintre trei culori diferite pentru suportul de sticl─â ╚Öi una dintre cele trei culori pentru butonul de ap─âsare.

Tip─ârituri. O varietate de imprimeuri v─â ajut─â s─â personaliza╚Ťi nasturii din materiale familiare. Panourile cu o suprafa╚Ť─â cu model sunt disponibile la Geberit, Grohe ╚Öi Sanit.

Cite╚Öte mai mult  13 t─âvi de du╚Ö acrilice

În imagine: Sigma 50 Placă de încastrare la comandă de la Geberit.

Decor neobișnuit

Materiale neobi╚Önuite. Sanit produce pl─âci de culoare din lemn pre╚Ťios, at├ót masiv, c├ót ╚Öi ├«ncrustat cu alte tipuri de lemn. Grohe ├«╚Öi decoreaz─â placa de culoare cu piele, iar Tece are modele cu pl─âci de culoare din piatr─â natural─â.

Spotlight. Lumina str─âlucitoare din jurul gurii de scurgere faciliteaz─â g─âsirea drumului spre baie pe timp de noapte ╚Öi, spre deosebire de lumina puternic─â de deasupra capului, nu v─â face s─â v─â sim╚Ťi╚Ťi somnoros.

Suport gol. Nu sunt ieftine, dar le po╚Ťi decora dup─â bunul plac. Mixerul este echipat cu o mulur─â special─â din blan─â, piele sau alt material ( Geberit ) sau cu o tav─â din faian╚Ť─â sau mozaic ca cea de pe perete ( Viega ).

Evalueaz─â articolul
( Nu există încă evaluări )
Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: