13 modele diferite de mese de sufragerie și de lounge

Dori╚Ťi s─â crea╚Ťi o zon─â de luat masa confortabil─â ├«n camera de zi, dar nu ave╚Ťi spa╚Ťiu? O mas─â de cafea care se transform─â ├«n mas─â de luat masa.

Transformare instantanee

├Än camera de zi.. Cea mai mare ╚Öi mai frumoas─â camer─â din cas─â este ├«ntotdeauna pl─âcut s─â iei cina sau cina singur sau cu o companie de prieteni care au trecut pe la noi. Dar a sta cu un bol de sup─â pe canapea este pur ╚Öi simplu lipsit de etic─â. Exist─â mobilier de sufragerie pentru camera de zi Masa de sufragerie, o pies─â de mobilier destul de voluminoas─â. Pentru a nu deranja ergonomia interiorului, este mai bine s─â cump─âra╚Ťi ├«n schimb o mas─â de cafea transformat─â ├«n mas─â de mas─â de mas─â.

Principalul avantaj al mesei de cafea convertibile este compact. ╚śi a doua calitate nu mai pu╚Ťin valoroas─â – posibilit─â╚Ťi de modificare constructiv─â. ├Än mod tradi╚Ťional, o mas─â de transformare poate fi plasat─â ├«n fa╚Ťa canapelei sau pute╚Ťi g─âsi un mic "spa╚Ťiu liber" pentru ea L├óng─â fereastr─â, ├«n col╚Ťul camerei.

M─âsu╚Ťa de cafea convertibil─â este ├«n mod normal joas─â ╚Öi are un blat mic. Poate fi transformat─â ├«ntr-o mas─â convertibil─â complet─â ├«n cel mai scurt timp, prin cre╚Öterea ├«n─âl╚Ťimii piedestalului ╚Öi prin glisarea sau desf─â╚Öurarea blatului mesei. Atunci c├ónd alege╚Ťi o mas─â de sufragerie cu transformator, ar trebui s─â acorda╚Ťi o aten╚Ťie deosebit─â mecanismului de transformare. Picioare pliabile cruciforme, mecanism de ridicare cu gaz, mas─â rotativ─â Alege╚Ťi o mas─â convertibil─â pe care v─â sim╚Ťi╚Ťi confortabil s─â o folosi╚Ťi.

O mas─â de cafea transformator Nu este vorba doar de o func╚Ťionalitate bine g├óndit─â, ci ╚Öi de o estetic─â original─â. Realizat─â din lemn l─âcuit sau din metal galvanizat, masa transformator arat─â ├«ntotdeauna actual─â. Iar caracteristicile de design ├«i confer─â ╚Öi mai mult─â originalitate: masa-transformator poate fi dreptunghiular─â, rotund─â, p─âtrat─â, pe picioare sau pe un piedestal central.

Cite╚Öte mai mult  Casa & Obiect 2013
Evalueaz─â articolul
( Nu există încă evaluări )
Ivanna Kusturica

Salut─âri, dragi entuzia╚Öti ai confortului ╚Öi ├«mbun─ât─â╚Ťirii locuin╚Ťei! Eu sunt Ivanna Kusturica, un designer experimentat cu o bogat─â experien╚Ť─â ╚Öi o pasiune ne╚Ť─ârmurit─â pentru transformarea spa╚Ťiilor de locuit ├«n t─âr├ómuri de elegan╚Ť─â ╚Öi confort durabile. Fi╚Ťi al─âturi de mine ├«n timp ce v─â dezv─âlui tapiseria c─âl─âtoriei mele ├«n domeniul designului, ╚Ťesut─â de-a lungul anilor de creativitate, inova╚Ťie ╚Öi un angajament de nezdruncinat pentru a crea spa╚Ťii care s─â rezoneze cu c─âldur─â ╚Öi rafinament.

Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: