13 saltele ortopedice fără arcuri

Folosirea saltelelor ortopedice realizate cu cele mai bune materiale și cu cele mai recente descoperiri științifice vă permite să aveți un somn odihnitor și sănătos. Acestea sunt modelele fără arc din selecția noastră editorială.

Pentru un somn sănătos

O saltea bună.. pentru un somn bun. Prin urmare, merită să o cumpărați în mod responsabil. S-a dovedit cu mult timp în urmă că salteaua ortopedică este cea mai confortabilă și mai utilă pentru sănătate: asigură o poziție strict orizontală a coloanei vertebrale, descărcând în mod eficient sistemul musculo-scheletal atunci când dormiți.

Mergând la magazinul de saltele ortopedice, urmați o regulă și nu veți face o alegere greșită: cu cât sunt mai multe straturi, cu atât mai bună este alegerea cu atât mai mult confort. Saltelele ortopedice fără arcuri pe bază de spumă poliuretanică și latex sunt considerate pe bună dreptate cele mai bune. Producătorii folosesc materiale care nu provoacă reacții alergice. Saltelele din latex se adaptează la anatomia corpului, îndoindu-se cu ușurință sub șolduri și oferind un sprijin ferm în jurul gâtului, în partea inferioară a spatelui și a genunchilor.

Saltelele din spumă fără arcuri au, de asemenea, o amortizare bună Echivalentul sintetic al latexului. Saltelele din latex și saltelele din spumă poliuretanică pot fi folosite pe paturi cu somiere reglabile Schimbați geometria patului după cum doriți, salteaua va repeta cu ușurință toate curbele sale. Cu toate acestea, saltelele fără arcuri sunt, de asemenea, bune în sine sunt căptușite cu mai multe straturi de confort. În interiorul saltelelor se menține o circulație optimă a aerului. Modelele moderne au, de asemenea, un sistem de aerisire. Prin simpla apăsare a unui buton de pe telecomandă, puteți regla fermitatea saltelelor cu arcuri ortopedice în funcție de înălțimea și greutatea dumneavoastră. Saltelele late au sisteme de reglare independente pentru fiecare pat.

Citește mai mult  Cine ar putea avea nevoie de un fotoliu extensibil și de ce?
Evaluează articolul
( Nu există încă evaluări )
Ivanna Kusturica

Salutări, dragi entuziaști ai confortului și îmbunătățirii locuinței! Eu sunt Ivanna Kusturica, un designer experimentat cu o bogată experiență și o pasiune nețărmurită pentru transformarea spațiilor de locuit în tărâmuri de eleganță și confort durabile. Fiți alături de mine în timp ce vă dezvălui tapiseria călătoriei mele în domeniul designului, țesută de-a lungul anilor de creativitate, inovație și un angajament de nezdruncinat pentru a crea spații care să rezoneze cu căldură și rafinament.

Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: