14 birouri de calculator: stil modern, contemporan

Obiectul trebuie să combine două calități: funcționalitatea și estetica. Ce ne pot oferi astăzi designerii?? Răspunsul este în pachetul nostru foto.

s-ar părea că, în ceea ce privește progresul tehnologic modern, biroul de calculator în apartament nu este necesar: puteți lucra cu tableta pe canapea și puteți verifica poșta chiar și în baie cu smartphone-ul. Cu toate acestea, există unele profesii și sarcini care necesită un birou de calculator, o unitate de sistem puternică și un ecran cu o diagonală mare. Am compilat o selecție de fotografii de birouri de calculator de la cei mai importanți producători: transformatoare, soluții mobile, soluții de colț, simple minimaliste sau cu adaosuri funcționale, din sticlă sau din lemn masiv, cu iluminare interioară cu LED-uri și cu blat din piele. Toate formele, stilurile, prețurile – găsiți propriul birou de calculator!

Citește mai mult  9 întrebări despre țesături pentru exterior
Evaluează articolul
( Nu există încă evaluări )
Ivanna Kusturica

Salutări, dragi entuziaști ai confortului și îmbunătățirii locuinței! Eu sunt Ivanna Kusturica, un designer experimentat cu o bogată experiență și o pasiune nețărmurită pentru transformarea spațiilor de locuit în tărâmuri de eleganță și confort durabile. Fiți alături de mine în timp ce vă dezvălui tapiseria călătoriei mele în domeniul designului, țesută de-a lungul anilor de creativitate, inovație și un angajament de nezdruncinat pentru a crea spații care să rezoneze cu căldură și rafinament.

Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: