14 pătuțuri cu baldachin pentru copii

Un pat cu baldachin drăguț pentru camera unui copil sau a unui adolescent. Ce modele ne oferă producătorii moderni de mobilier pentru copii?

Vise plăcute

Baldachin – Un accesoriu atemporal care poate fi adăugat la un pat modern pentru adulți, precum și la un pătuț pentru copii. Pentru a crea o atmosferă liniștită și pentru a vă proteja copilul de curenți și de prea mult soare, aveți nevoie doar de o perdea de țesătură ușoară.

Paturile cu baldachin fac orice copil fericit, deoarece pot transforma patul obișnuit într-un pat king-size. Un baldachin face ca pătuțul unui băiat nou-născut să fie mai confortabil, iar când crește, baldachinul poate fi îndepărtat. Și o fetiță, de asemenea, care nu va refuza acest pat adorabil și va avea o marchiză în camera ei pentru anii următori. Ascunderea în spatele baldachinului este excelentă pentru a te juca de-a păpușile sau pentru a discuta la telefon cu prietena ta!

Baldachinul era folosit pentru a decora paturile în vremurile de odinioară. Cu toate acestea, acest accesoriu clasic este încă în cerere astăzi, este chiar folosit în proiectarea de pătuțuri ultramoderne.

Paturile cu baldachin pot părea puțin arhaice, dar sunt mai mult decât funcționale. Produsele sunt echipate cu accesorii moderne și practice: sertare pentru lenjerie, reglarea înălțimii, laterale detașabile. Fabricat numai din materiale naturale, de înaltă calitate și sigure.

Consultați selecția noastră de pătuțuri cu baldachin, o abordare modernă a unei invenții umane vechi de când lumea.

Citește mai mult  Vise în ajunul Anului Nou
Evaluează articolul
( Nu există încă evaluări )
Ivanna Kusturica

Salutări, dragi entuziaști ai confortului și îmbunătățirii locuinței! Eu sunt Ivanna Kusturica, un designer experimentat cu o bogată experiență și o pasiune nețărmurită pentru transformarea spațiilor de locuit în tărâmuri de eleganță și confort durabile. Fiți alături de mine în timp ce vă dezvălui tapiseria călătoriei mele în domeniul designului, țesută de-a lungul anilor de creativitate, inovație și un angajament de nezdruncinat pentru a crea spații care să rezoneze cu căldură și rafinament.

Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: