24 de canapele cu trei locuri

Acestea sunt ergonomice ╚Öi confortabile. ╚śi datorit─â variet─â╚Ťii de modele, pute╚Ťi alege ├«ntotdeauna o pies─â care se va potrivi ├«n orice camer─â – de la camera de zi spa╚Ťioas─â la un dormitor compact.

Un al treilea nu este de prisos

Ce canapea s─â cump─âra╚Ťi ├«ntr-o cas─â modern─â? Cel de col╚Ť, care este alc─âtuit dintr-un num─âr mare de module – prea mare pentru o camer─â de zi tipic─â de ora╚Ö. O ma╚Öin─â miniatural─â cu dou─â locuri Prea modest─â ╚Öi ├«nghesuit─â, mai ales dac─â familia este format─â din mai mult de dou─â persoane.

Mijlocul de aur este o canapea cu trei locuri Nici mare, nici mic─â, confortabil─â ╚Öi convenabil─â, capabil─â s─â se potriveasc─â ├«n orice camer─â, fie c─â este vorba de un living sau de un dormitor. Ofer─â suficient spa╚Ťiu pentru p├ón─â la trei persoane, iar dac─â trei sau patru persoane vor s─â se ├«nghesuie, ei bine, nu este nicio ru╚Öine s─â se mai ├«nghesuie pu╚Ťin.

Canapelele cu trei locuri sunt de diferite tipuri- Dac─â exist─â un sec╚Ťional cu pat de zi, atunci dou─â persoane se pot ├«ntinde pe el ├«n acela╚Öi timp. Dac─â dori╚Ťi o canapea nu numai pentru relaxare ├«n timpul zilei, dar ╚Öi ca un pat, cump─âra╚Ťi un model care poate fi transformat ├«ntr-un pat confortabil.

Fotografia redac╚Ťiei noastre prezint─â diferitele tipuri de canapele cu trei locuri. Minimalist ╚Öi clasic, unghiular ╚Öi liniar, modular ╚Öi de cutie Canapelele ilustrate aici au fost proiectate de designeri talenta╚Ťi ╚Öi fabricate de produc─âtori europeni renumi╚Ťi. O canapea practic─â, discret─â, dar elegant─â, care arat─â foarte bine ├«n orice interior modern.

Cite╚Öte mai mult  Nodul cu noduri

Dac─â sunte╚Ťi ├«n c─âutarea unei canapele unice ╚Öi expresive din punct de vedere ornamental, selec╚Ťia noastr─â v─â va fi, de asemenea, util─â Fotografiile prezint─â structuri tapi╚Ťate cu curbe neobi╚Önuite sau scaune asimetrice atipice, canapele somptuoase ├«n stil palatinal cu ornamente pictate manual sau canapele de tip banc─â. Sau poate c─â a╚Ťi prefera un "monstru tehnologic" Cu reglare electronic─â inteligent─â a scaunului ╚Öi telecomand─â.

Evalueaz─â articolul
( Nu există încă evaluări )
Ivanna Kusturica

Salut─âri, dragi entuzia╚Öti ai confortului ╚Öi ├«mbun─ât─â╚Ťirii locuin╚Ťei! Eu sunt Ivanna Kusturica, un designer experimentat cu o bogat─â experien╚Ť─â ╚Öi o pasiune ne╚Ť─ârmurit─â pentru transformarea spa╚Ťiilor de locuit ├«n t─âr├ómuri de elegan╚Ť─â ╚Öi confort durabile. Fi╚Ťi al─âturi de mine ├«n timp ce v─â dezv─âlui tapiseria c─âl─âtoriei mele ├«n domeniul designului, ╚Ťesut─â de-a lungul anilor de creativitate, inova╚Ťie ╚Öi un angajament de nezdruncinat pentru a crea spa╚Ťii care s─â rezoneze cu c─âldur─â ╚Öi rafinament.

Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: