26 Mese de cafea din lemn

Pendent sau înalt, rotund, oval sau dreptunghiular, cu sau fără rafturi, secțiuni, sertare și sertare, modele cu proporții stricte și design neobișnuit – alegerea este foarte mare astăzi.

Toată lumea este atât de diferită

Măsuțe de cafea din lemn – ca o chestiune de normalitate sunt nu este doar un model de stil clasic. O masă de cafea din lemn poate arăta ca o bancă neobișnuită, poate fi un modul funcțional cu o secțiune pentru depozitarea consolelor și revistelor. Acesta poate semăna cu un butuc mare format din trunchiuri mai subțiri, poate arăta ca o spirală și poate avea chiar un vârf în formă de tocător din epoca de piatră.

Dacă mesele elegante nu sunt pe placul tău, de ce nu optezi pentru un model tradițional, cu un blat oval sau dreptunghiular, cu soclu, piedestal sau patru picioare?. Cei cărora le place să profite la maximum de fiecare piesă de mobilier vor găsi și ei propria opțiune- Mesele de cafea din lemn sunt dotate cu sertare, rafturi extensibile, roți, blaturi rabatabile și containere de depozitare dedesubt. Poate fi folosit ca suport pentru telefon sau ca vază de flori. Este utilă ca masă laterală, noptieră, măsuță de cafea, măsuță de cafea, noptieră, noptieră, canapea sau noptieră.

Mese de cafea din lemn astăzi sunt realizate din stejar, sicomor, cireș, nuc, macassar, lemn de mango, mahon, mahon. Lacuri, furnir din lemn în diferite nuanțe și unele modele sunt tratate cu ceară naturală de albine. Masa ta din lemn ar putea avea un blat din sticlă temperată ( aurie, argintie sau incoloră ) sau din metal ( alamă patinată, nichel lustruit ) sau, dacă optezi pentru un model în stil clasic, din foiță de aur și sculptură.

Citește mai mult  Lumi introduce noutatea
Evaluează articolul
( Nu există încă evaluări )
Ivanna Kusturica

Salutări, dragi entuziaști ai confortului și îmbunătățirii locuinței! Eu sunt Ivanna Kusturica, un designer experimentat cu o bogată experiență și o pasiune nețărmurită pentru transformarea spațiilor de locuit în tărâmuri de eleganță și confort durabile. Fiți alături de mine în timp ce vă dezvălui tapiseria călătoriei mele în domeniul designului, țesută de-a lungul anilor de creativitate, inovație și un angajament de nezdruncinat pentru a crea spații care să rezoneze cu căldură și rafinament.

Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: