26 transformatoare de masă

Masa de transformare este compactă atunci când este pliată și se va potrivi în orice bucătărie. Iar atunci când aveți oaspeți, numărul de locuri poate fi aproape dublat prin transformarea blatului mesei.

Caracteristici ascunse

O masă transformată arată cel mai adesea ca o masă obișnuită. Dar, din punct de vedere funcțional, nu este chiar obișnuit în interiorul mesei există "umpluturi" interesante: suprafețe și blaturi suplimentare, inserții, "lărgiri", inserții și "aripi". Toate aceste construcții auxiliare fac posibilă "adăugarea" de două sau chiar de trei ori mai mult spațiu la masa de luat masa Mai multe locuri suplimentare.

Mesele culisante de bucătărie sunt foarte ergonomice atunci când sunt asamblate. Chiar și o bucătărie relativ mică poate găzdui un transformator de masă de bucătărie- Puteți lua micul dejun și prânzul în familie. Și dacă plănuiți o mare sărbătoare Așezați masa și întindeți cina, asigurându-vă că sunt suficiente scaune pentru invitați.

Blaturile de bucătărie glisante moderne oferă diverse caracteristici de design, forme și mecanisme de transformare. Modul de așezare a tabelului trebuie luat în considerare atunci când cumpărați un transformator. Fie că este vorba de o suprafață retractabilă ascunsă sub blatul principal al mesei, de o aripă detașabilă sau de o extensie.. Este alegerea dumneavoastră – asigurați-vă doar că puteți extinde sau extinde masa confortabil.

Capacitatea de a transforma- Un stil aparent modern care tinde spre o funcționalitate bine gândită. Mese de bucătărie, mese de bucătărie, mese glisante, pliabile, pliabile, pliabile și console, mesele de cafea transformatoare sunt cel mai adesea proiectate în estetica minimalistă sau high-tech și realizate din sticlă, metal, PAL, MDF, dar chiar și printre modelele de mese din lemn masiv în finisaj lac, puteți găsi transformatoare, clasice în aspect, dar utilitare și practice în utilizarea de zi cu zi.

Citește mai mult  Cum de a alege un pat supraetajat: 5 modele și 5 note importante
Evaluează articolul
( Nu există încă evaluări )
Ivanna Kusturica

Salutări, dragi entuziaști ai confortului și îmbunătățirii locuinței! Eu sunt Ivanna Kusturica, un designer experimentat cu o bogată experiență și o pasiune nețărmurită pentru transformarea spațiilor de locuit în tărâmuri de eleganță și confort durabile. Fiți alături de mine în timp ce vă dezvălui tapiseria călătoriei mele în domeniul designului, țesută de-a lungul anilor de creativitate, inovație și un angajament de nezdruncinat pentru a crea spații care să rezoneze cu căldură și rafinament.

Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: