30 de pereți neobișnuiți pentru camera de zi

Design original, fronturi colorate, decor neobișnuit: dacă sistemul de depozitare modular pentru camera de zi are cel puțin una dintre aceste calități – interiorul nu va fi plictisitor și obișnuit!

  • de la 30

Modele fascinante

Este greu de imaginat o cameră de zi fără un perete Sisteme modulare de depozitare sau rafturi modulare. Și din moment ce aceste compoziții interioare sunt atât de necesare, să fie neconvenționale și interesante, mai degrabă decât tipice și inexpresive. Credeți-ne, alegerea unei unități de perete neobișnuite pentru camera dvs. de zi va avea un efect minunat asupra interiorului camerei. Dar iată cum arată un perete neobișnuit din camera de zi? Răspunsurile le veți găsi în imaginile postate aici.

Principalul lucru este.. "punctul culminant" al întregii game de depozitare – este o necesitate în ceea ce privește aspectul și designul, calități estetice sau funcționale neconvenționale. În cazul în care peretele are un design atipic ( tectonică bizotată, rafturi neliniare, contururi rupte ) nu va fi considerat obișnuit. Față lăcuită, multicoloră, sculptată, glazurată, luminată chiar mai bine. Sistemul de depozitare modular cu decor flamboaiant "crește" într-un adevărat obiect de artă. La fel și atractivitatea: trebuie să recunoști că unitățile de living din fotografiile pe care le-am realizat îți oferă multă personalitate. Alegerea materialelor și a finisajelor pentru a completa imaginea: fotografiile arată pereți realizați din materiale tradiționale și inovatoare de înaltă calitate, lăcuite lucioase sau mate, finisate cu sticlă și plastic, furniruite, tapițate cu țesături.

Este important ca peretele din camera de zi să se potrivească nevoilor tale practice. Pentru vesela scumpă cumpărați dulapuri clasice. Pentru cărțile și albumele dvs. preferate, există o unitate de rafturi elegantă, care economisește spațiu. Și un panou de afișare cu plasmă și alte echipamente digitale pot fi găzduite confortabil într-un sistem de depozitare modular modern.

Citește mai mult  Ce țesătură de tapițerie ar trebui să fie preferată: sintetică sau naturală??
Evaluează articolul
( Nu există încă evaluări )
Ivanna Kusturica

Salutări, dragi entuziaști ai confortului și îmbunătățirii locuinței! Eu sunt Ivanna Kusturica, un designer experimentat cu o bogată experiență și o pasiune nețărmurită pentru transformarea spațiilor de locuit în tărâmuri de eleganță și confort durabile. Fiți alături de mine în timp ce vă dezvălui tapiseria călătoriei mele în domeniul designului, țesută de-a lungul anilor de creativitate, inovație și un angajament de nezdruncinat pentru a crea spații care să rezoneze cu căldură și rafinament.

Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: