Alegeți o canapea gonflabilă

Canapeaua gonflabilă modernă vine la îndemână pentru relaxare și rezolvă problema paturilor suplimentare. Cum poate arăta o canapea gonflabilă? Ce trebuie să aveți în vedere la cumpărare?

Scop

Din camera din spate camera de zi. Dacă în urmă cu câțiva ani, mobilierul gonflabil era văzut doar ca o măsură temporară, modelele de astăzi pot revendica și un loc permanent în interior. O canapea gonflabilă de bună calitate poate fi utilă acasă și la cabană. Vă puteți cuibări confortabil pentru a vă uita la televizor sau pentru a găzdui oaspeți peste noapte posibilitățile unei canapele depind de designul acesteia.

Varietate

Canapele gonflabile monolitice duble pentru un confort sporit al scaunelor. Învelișul său flocat este plăcut la atingere. Suporturile pentru băuturi sunt integrate în cotiere.

Canapeaua gonflabilă monolitcă. Nu îl puteți desfășura peste noapte, nu vă puteți întinde sau întinde complet, dar este foarte confortabil să stați pe el. Scaunul și spătarul unei canapele formează o singură bucată. Cotierele au adesea suporturi de pahare încorporate Pentru băuturi, o telecomandă de televizor sau un ziar rulat. Spătarul poate fi echipat cu o tetieră. Gonflabile, de regulă, toate deodată.

Canapea gonflabilă convertibilă ( canapea extensibilă ) este cel mai popular tip de mobilier tapițat cu "aer".

Transformator de canapea gonflabilă. În timpul zilei, acest mobilier tapițat gonflabil oferă locuri de ședere, iar noaptea se transformă într-un pat confortabil. Spătarul ( și, uneori, și spătarul ) unei canapele extensibile este, de obicei, alcătuit din mai multe saltele pneumatice, care sunt stivuite una peste alta. Trebuie doar să tragi de partea de sus.. Și creează o zonă de dormit. Adesea, scaunul unui astfel de model poate fi umflat separat de spătar și de cotiere, care ocupă o zonă de dormit valoroasă atunci când este plin.

Citește mai mult  Selva amenajează interioarele în stil italian

Un pat gonflabil devine o canapea datorită "căpătâiului", o structură detașabilă dintr-o singură bucată, cu spătar și cotiere.

Canapea extensibilă — un hibrid mai rar. Practic, un ( sau foarte spațios ) pat gonflabil completat cu o căpătâială detașabilă — construcție dintr-o singură bucată a căpătâiului și a cotierelor. Este confortabil să stai sau să te întinzi pe ea, dar nu poate fi transformată într-o canapea confortabilă. Deci, dacă doriți să creați mai mult spațiu în camera dvs., puteți dezumfla întreaga canapea.

Canapeaua gonflabilă cu două locuri Loveseat este un oaspete binevenit în camera fetelor adolescente.

Canapea gonflabilă pentru copii. Mai puțin frecvente decât un scaun gonflabil pentru copii. nu se înclină de obicei. În general, o canapea pentru copii diferă de un model pentru adulți doar prin dimensiunea mai mică și culorile vesele.

Vă rugăm să rețineți

Cu ajutorul acestei pompe electrice puteți umfla un pat într-un timp scurt și îl puteți dezumfla la fel de repede. Pompa poate fi alimentată de la o brichetă de 12V.

În imagine: Pompă electrică Intex Quick-Fill.

Dimensiune. Canapelele gonflabile sunt adesea cu două locuri sau sunt compacte "lav-sit" ( un exemplu este canapeaua compactă Intex ). Așadar, aveți nevoie de mai multe modele pentru a găzdui un grup mare.

Lenjerie de pat. Canapele cu topuri speciale de flocare pot fi o alegere bună pentru a preveni alunecarea cearșafurilor și a păturilor de pat. De asemenea, este mai plăcut să stai pe o suprafață pufoasă.

Pompă pentru canapea gonflabilă adesea vândută separat. Trebuie să o alegeți cu atenție, ținând cont de caracteristicile tehnice ale modelului.


Distribuitor oficial pentru fotografii
Mărcile Intex în Federația Românesc.

Citește mai mult  Tapițerie: toate textilele de tapițerie
Evaluează articolul
( Nu există încă evaluări )
Ivanna Kusturica

Salutări, dragi entuziaști ai confortului și îmbunătățirii locuinței! Eu sunt Ivanna Kusturica, un designer experimentat cu o bogată experiență și o pasiune nețărmurită pentru transformarea spațiilor de locuit în tărâmuri de eleganță și confort durabile. Fiți alături de mine în timp ce vă dezvălui tapiseria călătoriei mele în domeniul designului, țesută de-a lungul anilor de creativitate, inovație și un angajament de nezdruncinat pentru a crea spații care să rezoneze cu căldură și rafinament.

Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: