Ce trebuie să știi despre un scaun pliabil: 11 detalii la care să fii atent

Ce criterii ar trebui utilizate atunci când alegeți un fotoliu pliabil pentru a primi oaspeți într-un apartament de oraș, pentru a vă relaxa în grădină sau pentru un picnic în natură? Sunt ele confortabile și durabile??

Conținutul materialului

Design

1. Greutatea maximă pe care o poate suporta scaunul. Dacă nu este marcat pe produsul în sine, întrebați vânzătorul: durabilitatea depinde de "robustețea" scaunului modele.

2. Mecanismul de calitate. Șuruburile trebuie să fie strânse, structura nu trebuie să fie slăbită. În cazul în care scaunele pliante sunt prevăzute cu un mecanism de blocare, verificați "în acțiune", Cât de sigur previne "popping-ul".

Pentru casă

4. Protecția podelei. Cadrele celor mai multe scaune pliante sunt realizate din țevi metalice. Pentru a nu deteriora podeaua, găurile de jos trebuie acoperite cu plastic sau cauciuc.

5. Compact. Pentru apartamentele mai mici, scaunele pliabile sunt mai potrivite, deoarece oferă mult spațiu de depozitare. Cele mai compacte modele constau dintr-un cadru, un scaun și un spătar îngust Uneori, pur și simplu sub forma unei schițe de cadru. Pentru trei sau patru astfel de locuri există suficient spațiu în spatele dulapului sau într-una din secțiunile sale.

6. Estetică și confort. Scaunele cu cadru metalic cu scaun și spătar tapițat sunt mai scumpe decât modelele din plastic dur, dar arată mai bine și sunt mai confortabile. Cel mai bine vândut material de "mobilier moale" — Piele artificială ( nu uitați să verificați calitatea cusăturilor sale ). Scaunele pliabile cu rame din lemn masiv și părți tapițate, finisate cu țesături de tapițerie, sunt potrivite pentru interioarele clasice. Într-o casă cu rafturi înalte, un scaun scăriță va fi util ( dar toate părțile sale vor fi rigide ).

Citește mai mult  Garderoba gata făcută: 5 mituri

 • Scaunul Brisa de Andreu World
 • Scaun April de Zanotta
 • Scaunul Fol.D din fabrică xO
 • Scaunul Snooze 208 de la fabrica Emu.

  Alegerea scaunelor

  Air-Chair Scaun pliabil din colecția Air-Family de la Magis Taburet de bar Tambu 186-X1-73 din colecția Archipelago de la Stanley Furniture Scaun Stitch din colecția Stitch de Cappellini
  Evaluează articolul
  ( Nu există încă evaluări )
  Ivanna Kusturica

  Salutări, dragi entuziaști ai confortului și îmbunătățirii locuinței! Eu sunt Ivanna Kusturica, un designer experimentat cu o bogată experiență și o pasiune nețărmurită pentru transformarea spațiilor de locuit în tărâmuri de eleganță și confort durabile. Fiți alături de mine în timp ce vă dezvălui tapiseria călătoriei mele în domeniul designului, țesută de-a lungul anilor de creativitate, inovație și un angajament de nezdruncinat pentru a crea spații care să rezoneze cu căldură și rafinament.

  Adauga comentarii

  ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: