De ce fel de mobilier TV ave╚Ťi nevoie??

Exist─â trei scenarii populare pentru crearea unei "zone TV" ├«ntr-un apartament. ├Äncerca╚Ťi s─â ├«n╚Ťelege╚Ťi care dintre aceste abord─âri este mai potrivit─â pentru dumneavoastr─â. ╚śi merge╚Ťi ├«n c─âutarea mobilierului TV potrivit.

Abordare profesional─â

Sunt ├«mpotriva televizoarelor ├«n sufragerie, ├«n general. Dar ├«ntr-o sal─â de cinema acas─â, ├«ntr-o camer─â dedicat─â, pute╚Ťi face asta. Dar, desigur, un client rar ar fi de acord cu mine. ╚śi apoi totul depinde de idee – dac─â v─â permite s─â afi╚Öa╚Ťi televizorul, atunci doar at├órn─â pe perete. ├Än cazul ├«n care este clasic, art deco, art nouveau, adic─â stiluri care nu implic─â designul modern ╚Öi un televizor ca obiect, atunci ar trebui s─â fie ascuns ├«n mobilier special f─âcut la comand─â.

Sunt ├«mpotriva televizorului ├«n sufragerie. Dar ├«ntr-un home cinema, ├«ntr-o camer─â dedicat─â, este ├«n regul─â. Dar, desigur, un client rar ar fi de acord cu mine. ╚śi apoi totul se reduce la idee – dac─â v─â permite s─â v─â l─âuda╚Ťi cu televizorul, atunci doar at├órn─â pe perete. Dac─â v─â plac stilurile clasice, art deco, art nouveau – cu alte cuvinte, stiluri care nu implic─â un design modern ╚Öi un televizor ca obiect – atunci acesta ar trebui s─â fie ascuns ├«n mobilier special personalizat.

Ascunde╚Ťi

Alege╚Ťi mobilier care absoarbe bine vibra╚Ťiile ╚Öi ofer─â o calitate ridicat─â a sunetului. At├ót produc─âtorii de electrocasnice, c├ót ╚Öi fabricile specializate lucreaz─â din greu pentru a-l dezvolta. Aspectul obiectului nu este o preocupare prea mare pentru un astfel de client. Este dispus s─â accepte chiar ╚Öi un design plictisitor dac─â standul este ideal din motive acustice. Dar pute╚Ťi g─âsi totu╚Öi un model ar─âtos printre contoarele profesionale aparent identice.

Cite╚Öte mai mult  O comod─â personal─â

O atingere de decorator

Exact opusul unei strategii de cump─ârare C─âutarea de blaturi ╚Öi borne care s─â se potriveasc─â cu mobilierul existent. Distribu╚Ťia sunetului este cu greu un factor ├«n alegerea unui element. Este important ca firele s─â nu fie vizibile, iar ecranul dreptunghiular s─â nu strice armonia interiorului. Mobilierul trebuie s─â fie elegant, atractiv, de designer.

Un suport TV profesional nu trebuie să însemne "nu e frumos".

Cu aceast─â abordare pute╚Ťi ucide dou─â p─âs─âri cu o singur─â piatr─â: cu c├ót este mai mare nivelul produc─âtorului de mobilier, cu at├ót este mai atent la calitatea sunetului. Ca urmare, standurile din segmentul de pre╚Ť mai ridicat sunt aproape din punct de vedere acustic de modelele profesionale.

Dorin╚Ťa decoratorului de a "ascunde ecranul" este sus╚Ťinut─â de produc─âtorii de mobilier.

G├óndi╚Ťi ├«n afara cutiei

Dac─â o cas─â este o cas─â atunci este obligatoriu s─â fie inteligent, ├Än cazul ├«n care instala╚Ťiile ╚Öi dot─ârile.. cele despre care revistele de specialitate au scris chiar ieri. Mobilierul nu r─âm├óne ├«n urm─â: este ├«n v├órful de lance al progresului. Cump─âra╚Ťi canapele, paturi cu ecrane ├«ncorporate ╚Öi oglinzi ├«n care s─â se vad─â filme. Televizoare care ies din comode ╚Öi fotolii de cocon fanteziste care difuzeaz─â muzic─â cu "sunet surround" ( difuzoare ├«ncorporate ├«n sp─âtar ).

Mobilier ╚Öi aparate moderne exist─â ├«n cas─â pe picior de egalitate. Dar fi╚Ťi con╚Ötien╚Ťi de faptul c─â orice produs "dou─â ├«n unu nu poate fi un ├«nlocuitor cu drepturi depline pentru o pereche de elemente individuale.

Produsele inovatoare cu televiziune integrat─â sunt disponibile pentru observatorul curios.Evalueaz─â articolul
( Nu există încă evaluări )
Ivanna Kusturica

Salut─âri, dragi entuzia╚Öti ai confortului ╚Öi ├«mbun─ât─â╚Ťirii locuin╚Ťei! Eu sunt Ivanna Kusturica, un designer experimentat cu o bogat─â experien╚Ť─â ╚Öi o pasiune ne╚Ť─ârmurit─â pentru transformarea spa╚Ťiilor de locuit ├«n t─âr├ómuri de elegan╚Ť─â ╚Öi confort durabile. Fi╚Ťi al─âturi de mine ├«n timp ce v─â dezv─âlui tapiseria c─âl─âtoriei mele ├«n domeniul designului, ╚Ťesut─â de-a lungul anilor de creativitate, inova╚Ťie ╚Öi un angajament de nezdruncinat pentru a crea spa╚Ťii care s─â rezoneze cu c─âldur─â ╚Öi rafinament.

Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: