Design confortabil

Rolf Benz a câștigat cel de-al patrulea premiu Red Dot la categoria design de obiect. Colecția de canapele AMO a lui Norbert Beck a câștigat un premiu prestigios.

Experții de la Centrul de Design din Renania de Nord-Westfalia ( Centrul de Design din Renania de Nord-Westfalia ) acordă puncte roșii încă din 1955. Au câștigat premiul Red Dot în 2010 Un premiu prestigios în domeniul designului de obiect- Gama de canapele modulare AMO de la Rolf Benz. Juriul a fost fermecat de aspectul elegant și foarte confortabil al canapelelor și de calitatea înaltă a manoperei.

Compania Rolf Benz a lansat canapelele Norbert Beck ( Norbert Beck ) relativ recent- a fost întreruptă în octombrie 2009. Tapițeria este realizată cu țesături de înaltă tehnologie și piei groase ( cusăturile sunt realizate manual ).

Perne volumetrice moi realizate printr-o tehnologie specială.. ( un bloc de primăvară independent foarte familiar pentru mulți oameni de la saltelele ortopedice;.

Colecția modulară AMO de la Rolf Benz poate fi folosită pentru a crea orice compoziție, de la un fotoliu la o canapea de colț largă cu zece sau mai multe locuri. Colecția este disponibilă în două versiuni, cu înălțimi diferite ale scaunului.

Rolf Benz: istoria punctelor roșii
2003 . — Red Dot pentru cel mai bun design Colecția de canapele 6300 ( retras )
2005 . — Red Dot pentru cel mai bun design Colecția de canapele 6900 ( întrerupt )
2006 . — Red Dot pentru cel mai bun design colecția de canapele 370 ( întrerupt )
Citește mai mult  22 canapele Chesterfield
Evaluează articolul
( Nu există încă evaluări )
Ivanna Kusturica

Salutări, dragi entuziaști ai confortului și îmbunătățirii locuinței! Eu sunt Ivanna Kusturica, un designer experimentat cu o bogată experiență și o pasiune nețărmurită pentru transformarea spațiilor de locuit în tărâmuri de eleganță și confort durabile. Fiți alături de mine în timp ce vă dezvălui tapiseria călătoriei mele în domeniul designului, țesută de-a lungul anilor de creativitate, inovație și un angajament de nezdruncinat pentru a crea spații care să rezoneze cu căldură și rafinament.

Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: