Dulapuri în haine simțit

Odată cu venirea vremii reci, dorim să ne izolăm nu numai pe noi înșine, ci și locuințele noastre. Mobilierul tapițat este de obicei cel norocos – canapelele și fotoliile primesc o husă de iarnă sau cel puțin un plaid confortabil. EmmeBi a decis că și dulapurile și sertarele merită atenție. Și au acoperit cu pâslă fronturile mobilei de cabinet.

O nouă colecție de mobilier de depozitare de la compania EmmeBi Include un bufet înalt de 63,5 cm și un dulap înalt de 160 cm. Gama Tapas atrage atenția prin căldura sa Fronturile – ușile sunt finisate cu pâslă multicoloră.

Suprafața nu este doar plăcută la atingere, ci poate servi și ca "avizier" ( este ușor să folosiți un ac de tip englezesc pentru a atașa hârtia la pâslă; ). Dulapurile și sertarele din colecția Tapas nu sunt destinate doar uzului casnic, ci și utilizării în birouri.

Palton trendy Fronturile acestei unități de depozitare sunt realizate din pâslă în culorile portocaliu, roșu, bej, verde, gri deschis melange și gri antracit. Clientul poate alege o singură nuanță sau poate combina mai multe nuanțe în cadrul aceluiași sistem de depozitare.

Ramele ambelor modele EmmeBi sunt vopsite în alb, atât la exterior, cât și la interior. Ușile nu numai că au o suprafață acoperită cu pâslă, dar pot fi și La cerere, acestea sunt lăcuite mat ( o gamă de 24 &#41 de culori;. Disponibil în furnir de wenge, stejar albit sau nuc negru. Apropo, puteți combina diferite finisaje în cadrul aceluiași model: vă puteți crea propriile combinații unice.Citește mai mult  11 șezlonguri din lemn
Evaluează articolul
( Nu există încă evaluări )
Ivanna Kusturica

Salutări, dragi entuziaști ai confortului și îmbunătățirii locuinței! Eu sunt Ivanna Kusturica, un designer experimentat cu o bogată experiență și o pasiune nețărmurită pentru transformarea spațiilor de locuit în tărâmuri de eleganță și confort durabile. Fiți alături de mine în timp ce vă dezvălui tapiseria călătoriei mele în domeniul designului, țesută de-a lungul anilor de creativitate, inovație și un angajament de nezdruncinat pentru a crea spații care să rezoneze cu căldură și rafinament.

Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: