Ekaterina Alexeeva despre alegerea mobilierului pentru casa de țară

Ce face ca mediul unei case de țară să fie fundamental diferit de cel urban? Cum să vă depozitați mobilierul în casa de țară și ar trebui să vă fie frică de plastic?? Spune Ekaterina Alekseeva, fondator și director al Barcelona Design.

În fotografie: Ekaterina Alekseeva, fondator și director al Barcelona Design, Alegerea mobilierului pentru casa de țară

Scaun Dockside Hideaway 062-X1-69 din colecția Coastal Living Resort de la Stanley Furniture Scaun Giuseppina de Bonaldo Barlow Tyrie 1CAU din colecția Capri
Citește mai mult  Zlata Ruzenska despre designul american și alegerea unui pat bun
Evaluează articolul
( Nu există încă evaluări )
Ivanna Kusturica

Salutări, dragi entuziaști ai confortului și îmbunătățirii locuinței! Eu sunt Ivanna Kusturica, un designer experimentat cu o bogată experiență și o pasiune nețărmurită pentru transformarea spațiilor de locuit în tărâmuri de eleganță și confort durabile. Fiți alături de mine în timp ce vă dezvălui tapiseria călătoriei mele în domeniul designului, țesută de-a lungul anilor de creativitate, inovație și un angajament de nezdruncinat pentru a crea spații care să rezoneze cu căldură și rafinament.

Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: