Epoca de gheață

O masă care arată ca și cum ar fi fost sculptată în gheață. Lucrările lui Zaha Hadid au fost apreciate de Muzeul de Design din Londra.

Lichidul glaciar de masă – «sculptură de gheață Zaha Hadid ( Zaha Hadid ). Realizată din sticlă transparentă, masa amintește de apa înghețată. Suprafața blaturilor de masă s-a ondulat, un vârtej de apă formează picioarele. Există două tabele în această serie – Pentru utilizare împreună sau individual. Designul arată clar scrisul de mână al lui Zaha Hadid. Liniile strâmbe ale obiectelor, perspectiva distorsionată dau un impuls la mișcarea interioară.

Exemple de mobilier proiectat de Zaha Hadid pentru mărci europene de top.

«Gheață" Proiectul arhitectului premiat, prima femeie care a câștigat Premiul Pritzker, a fost nominalizat de Muzeul de Design din Londra pentru premiul anual "Designul anului" 2013" ( Modelele anului ) în domeniul mobilierului.

Citește mai mult  La ce să vă gândiți atunci când alegeți un seif pentru casă
Evaluează articolul
( Nu există încă evaluări )
Ivanna Kusturica

Salutări, dragi entuziaști ai confortului și îmbunătățirii locuinței! Eu sunt Ivanna Kusturica, un designer experimentat cu o bogată experiență și o pasiune nețărmurită pentru transformarea spațiilor de locuit în tărâmuri de eleganță și confort durabile. Fiți alături de mine în timp ce vă dezvălui tapiseria călătoriei mele în domeniul designului, țesută de-a lungul anilor de creativitate, inovație și un angajament de nezdruncinat pentru a crea spații care să rezoneze cu căldură și rafinament.

Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: