Epoca regilor în mobilierul Du Bout Du Monde

Brandul francez Du Bout Du Monde prezintă o nouă colecție "vintage" pentru living și sufragerie.

Romantismul epocii regilor francezi În noua colecție Du Bout Du Monde. Marca este renumită pentru mobilierul său, care pare să fi fost transmis din generație în generație. O patină subtilă în tonuri de gri deschis și miere palidă conferă pieselor un efect de epocă.

Fotoliile și măsuțele de cafea, canapelele și băncile din noua colecție vă vor decora camera de zi într-un stil clasic sau contemporan. O masă spațioasă sculptată și scaune din răchită cu picioare răsucite vor aduna întreaga familie la cină. În sufragerie se va adăuga un bufet în stil Provence, iar în dormitor se va folosi o comodă cu fronton cu model. Accesoriile vor completa impresia Vase și boluri din ceramică în nuanțe de alb, auriu și albastru.

Vedeți celelalte colecții Du Bout Du Mond și descoperiți adresele showroom-urilor noastre.

Citește mai mult  Design confortabil
Evaluează articolul
( Nu există încă evaluări )
Ivanna Kusturica

Salutări, dragi entuziaști ai confortului și îmbunătățirii locuinței! Eu sunt Ivanna Kusturica, un designer experimentat cu o bogată experiență și o pasiune nețărmurită pentru transformarea spațiilor de locuit în tărâmuri de eleganță și confort durabile. Fiți alături de mine în timp ce vă dezvălui tapiseria călătoriei mele în domeniul designului, țesută de-a lungul anilor de creativitate, inovație și un angajament de nezdruncinat pentru a crea spații care să rezoneze cu căldură și rafinament.

Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: