Fotoliul balansoar Vitra

Compania elvețiană Vitra a decis să "micșoreze" un balansoar tradițional și a introdus un balansoar sănătos.

O inovație de primăvară a mărcii Vitra este scaunul balansoar din plastic Tip Ton, proiectat de Edward Barber ( Edward Barber ) și Jay Osgerby ( Jay Osgerby ). Interesant că modelul este conceput nu atât pentru relaxare, cât pentru muncă.

Este bine cunoscut faptul că sedentarismul are un efect negativ asupra sănătății. Acesta este motivul pentru care picioarele scaunului Tip Ton au o formă astfel încât, cu un mic efort din partea celui care stă pe scaun, acestea se balansează înainte și înapoi. Potrivit autorilor, vă permite să adăugați puțină mișcare și exerciții fizice în timpul zilei, literalmente fără a lua o pauză de la procesul de lucru.

Explorați toate piesele Vitra.
Citește mai mult  De la leagăn la scaun
Evaluează articolul
( Nu există încă evaluări )
Ivanna Kusturica

Salutări, dragi entuziaști ai confortului și îmbunătățirii locuinței! Eu sunt Ivanna Kusturica, un designer experimentat cu o bogată experiență și o pasiune nețărmurită pentru transformarea spațiilor de locuit în tărâmuri de eleganță și confort durabile. Fiți alături de mine în timp ce vă dezvălui tapiseria călătoriei mele în domeniul designului, țesută de-a lungul anilor de creativitate, inovație și un angajament de nezdruncinat pentru a crea spații care să rezoneze cu căldură și rafinament.

Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: