Italienii din Shanghai

Prestigiosul Salone del Mobile, dedicat stilului de viață italian, va avea loc la Shanghai din noiembrie 2016.

Noiembrie 2016 va fi o dată de referință în biografia celebrei expoziții Salone del Mobile. Companie- Federlegno Arredo Eventi, organizatorul expoziției, a decis să lanseze ediția asiatică a Salone del Mobile ca parte a programului său de promovare a mobilierului italian pe piața chineză. Salone del Mobile Premiera.Shanghai va avea loc între 19 și 21 noiembrie 2016 la Centrul Expozițional Shanghai Cel mai mare oraș din China. Programul include nu doar expoziții ale celor mai bune mărci italiene de mobilă, ci și cursuri de măiestrie ale unor designeri renumiți și concursul tradițional SaloneSatellite pentru tinerii designeri.

Potrivit președintelui Salonului de Mobilă din Milano, Roberto Snaidero, expoziția Salone del Mobile.Shanghai va deveni un eveniment de referință în dezvoltarea pieței italiene de mobilă din China, iar organizatorii se așteaptă la un randament puternic al investiției.

Citește mai mult  Premii pentru Vitra
Evaluează articolul
( Nu există încă evaluări )
Ivanna Kusturica

Salutări, dragi entuziaști ai confortului și îmbunătățirii locuinței! Eu sunt Ivanna Kusturica, un designer experimentat cu o bogată experiență și o pasiune nețărmurită pentru transformarea spațiilor de locuit în tărâmuri de eleganță și confort durabile. Fiți alături de mine în timp ce vă dezvălui tapiseria călătoriei mele în domeniul designului, țesută de-a lungul anilor de creativitate, inovație și un angajament de nezdruncinat pentru a crea spații care să rezoneze cu căldură și rafinament.

Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: