Masă cu tavă două în unu

Masă sau tavă? Ambele în același timp. Noutatea practică este o masă joasă cu tavă două în unu de la fabrica daneză de mobilă Hay.

Compania Fân a lansat o nouă masă joasă, Tray Table. Numele tabelului este "doi în unul" Cuvântul tray ( 'tray' este format din cuvântul englezesc tray ) și tabel ( "tabel" ). Acest nume provine de la faptul că masa Tray Table are un blat de masă cu o margine, ca multe tăvi.

Un detaliu care elimină teama că obiectele alunecă de pe masa de masă pe podea. Pentru a se ridica și mai mult la înălțimea numelui său, masa de la Hay are un set opțional de garnituri de tavă detașabile. Le puteți comanda separat dimensiunile sunt concepute pentru a se potrivi în interiorul blatului de lucru.

Masa Tray Table este fabricată din oțel și acoperită cu vopsea pulbere în culorile negru, alb, gri sau vinete. Tăvile pot fi albe sau gri și sunt disponibile și versiuni bicolore: cărbune + gri sau vinete + roz. Mesele sunt disponibile în patru dimensiuni.Citește mai mult  Fantoma dinastiei Ming
Evaluează articolul
( Nu există încă evaluări )
Ivanna Kusturica

Salutări, dragi entuziaști ai confortului și îmbunătățirii locuinței! Eu sunt Ivanna Kusturica, un designer experimentat cu o bogată experiență și o pasiune nețărmurită pentru transformarea spațiilor de locuit în tărâmuri de eleganță și confort durabile. Fiți alături de mine în timp ce vă dezvălui tapiseria călătoriei mele în domeniul designului, țesută de-a lungul anilor de creativitate, inovație și un angajament de nezdruncinat pentru a crea spații care să rezoneze cu căldură și rafinament.

Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: