Masa Haute Couture

Adesea, ideile din prezentările de modă sunt transferate în interioarele rezidențiale. Designerii noștri au preluat ideea de imprimeu de la Missoni și au modelat-o dintr-o masă care a fost găsită la propriu într-un tomberon .

Blaturi de lucru din faianță Accesoriul perfect pentru model. Masa a fost șlefuită în prealabil, iar straturile vechi de vopsea au fost îndepărtate. Apoi reparați crăpăturile și fisurile și decideți să vă faceți blatul într-un model Missoni "zigzag". Decoratorii au ales gresie în culoarea taupe ( în total au fost folosite zece nuanțe diferite de gresie Mettlach ale fabricii Winckelmans ).

Ne place să amestecăm și să potrivim – O masă veche și plăci ceramice frumoase. Comoditatea de a folosi plăci mici este că puteți veni cu absolut orice model. Limitați-vă la două culori neutre dacă vă place monocromia, dar dacă vă place ceva mai colorat, nu vă limitați fantezia și folosiți toate culorile deodată.

Ne place să amestecăm și să potrivim – O masă veche și o frumoasă placă ceramică. Comoditatea de a folosi plăci mici este că puteți veni cu absolut orice model. Limitează-te la două culori neutre dacă îți plac piesele monocrome și laconice, dar dacă îți place ceva mai colorat nu-ți limita fantezia și folosește toate culorile deodată.

Ascundeți

Dispunerea plăcilor. Pentru a calcula consumul de materiale, a fost creată o schemă de gresie și faianță de 17×21 pătrate. Plăcile folosite sunt plăci pretăiate în formă de triunghi isoscel ( o margine de 70 mm ).
Pornind de la acest design, puteți înlocui nuanțele și crea propriile combinații de culori.

Pregătirea mesei. Deasupra blatului existent, faianțarii au o placă făcută din scânduri obișnuite de pin ( acest lucru ajută la acoperirea capetelor de țiglă ). Masa a fost vopsită în negru, cu un al doilea strat de Aplicați un strat subțire de vopsea albă cu o pensulă uscată, astfel încât să fie vizibil fundalul negru.

Citește mai mult  Acrila adaugă metal la bistrourile pariziene

Iată cum arăta masa înainte ca decoratorii să lucreze la ea. Etapele inițiale și intermediare pentru renovarea blatului de lucru.

Rezultatul este un "gri" îmbătrânit artificial O masă căreia îi lipsea doar un blat nou. Aceasta este ceea ce decoratorii noștri de gresie învață cum să creeze în instrucțiunile pas cu pas.

Pregătiți ( tăiați cantitatea potrivită de plăci dacă este necesar ) amestecați adezivul pentru plăci conform instrucțiunilor.

Începeți să aplicați adezivul pentru gresie și faianță cu o spatulă dințată. Nu încercați să acoperiți prea mult din suprafață Adezivul se întărește rapid și este dificil de îndepărtat.

Începeți placarea de la margine. Adezivul nu trebuie să fie prea mult, nu trebuie să umple rosturile dintre plăci.
Încercați să lăsați cât mai puține cusături ( în caz contrar, până la sfârșitul mesei veți avea o "răspândire" uriașă ).

Se pune gresia în succesiune, rând pe rând, lăsând-o pe cea anterioară să se usuce puțin.

Așteptați ca adezivul să se întărească și să se usuce complet. După ce acest lucru este finalizat, puteți efectua lucrările de chituire.

Utilizați un mozaic sau plăci mici pentru treabă: Apoi puteți crea orice model pe care îl doriți. Căutați gresie monocromă sau gresie cu modele geometrice, va fi mai ușor să urmăriți modelul.

Suprafața de masă cu gresie este ideală pentru utilizare în grădină sau pe o verandă în aer liber.. Plăcile protejează masa de murdărie și umiditate.

Vă reamintim că decoratorii noștri au lucrat cu plăci din colecția franceză Winckelmans Ni s-a părut că această marcă de covoare de gresie era cea mai potrivită pentru modelul dorit.

  • Model Dragon A1-1_Parma B1-4 de la fabrica Winckelmans
  • Model Deli A2-1_Cornelius A1-2 de la fabrica Winckelmans
  • Modelul Oxford A1-1_Heracles A1-1 de la fabrica Winckelmans
  • Modelul Oxford B1-1_Birmingham B1-1 de la Winckelmans

Modelul Dragon A1-1_Parma B1-4 de Winckelmans.


Mulțumim Greta Wolfe pentru amabilitatea de a împrumuta materiale ( gresie din colecția Winckelmans ).


Evaluează articolul
( Nu există încă evaluări )
Ivanna Kusturica

Salutări, dragi entuziaști ai confortului și îmbunătățirii locuinței! Eu sunt Ivanna Kusturica, un designer experimentat cu o bogată experiență și o pasiune nețărmurită pentru transformarea spațiilor de locuit în tărâmuri de eleganță și confort durabile. Fiți alături de mine în timp ce vă dezvălui tapiseria călătoriei mele în domeniul designului, țesută de-a lungul anilor de creativitate, inovație și un angajament de nezdruncinat pentru a crea spații care să rezoneze cu căldură și rafinament.

Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: