Mister franțuzesc

O masă ca o cușcă, o pasăre ca obiect de artă, metalul ca lemn. Nou de la designerul Gregoire de Lafforest.

Masă cu colivie de pasăre- O masă cu o colivie de păsări integrată în blatul de lucru. Designerul parizian Gregoire de Lafforest ( Gregoire de Lafforest ) pentru Ateliers Seewhy se joacă cu forma și funcția.

Designerul combină formele contemporane cu un element natural. Și accentele sunt stabilite cu detalii antice. Acestea sunt capace de sticlă ( sau clopote, fr. cloșcă )- Locuința de rafturi de șemineu în camerele de zi de altădată. A șters praful de pe ceasuri și figurine, flori și suveniruri.

Capacele din sticlă oferă spațiu suplimentar pentru păsările din cuști. Iar păsările însele sunt transformate în obiecte de artă vie. Un alt "faux pas" – un copac pentru păsări. Este confecționat din metal, acoperit cu chit și vopsit. Masa în sine și partea inferioară a căsuței pentru păsări sunt din lemn.

Citește mai mult  Canapele transformatoare: cărți și delfini
Evaluează articolul
( Nu există încă evaluări )
Ivanna Kusturica

Salutări, dragi entuziaști ai confortului și îmbunătățirii locuinței! Eu sunt Ivanna Kusturica, un designer experimentat cu o bogată experiență și o pasiune nețărmurită pentru transformarea spațiilor de locuit în tărâmuri de eleganță și confort durabile. Fiți alături de mine în timp ce vă dezvălui tapiseria călătoriei mele în domeniul designului, țesută de-a lungul anilor de creativitate, inovație și un angajament de nezdruncinat pentru a crea spații care să rezoneze cu căldură și rafinament.

Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: