Mobilier în stil columbian

Javier Palomares ( Javier Palomares ) un designer american de origine columbiană, și-a prezentat prima colecție Jaguar la târgul Dwell on Design din Los Angeles.

Modelele realizate de Curve Ahead Design sunt atât de complicate încât este greu să îți dai seama la prima vedere care este mobilierul. Colecția este compusă din măsuțe de cafea, rafturi și taburete. Dar este îndoielnic că obiectele mici vor fi în siguranță pe un astfel de "holey" Masă de nuc.

Citește mai mult  Cum de a alege un piept de sertare pentru dormitor
Evaluează articolul
( Nu există încă evaluări )
Ivanna Kusturica

Salutări, dragi entuziaști ai confortului și îmbunătățirii locuinței! Eu sunt Ivanna Kusturica, un designer experimentat cu o bogată experiență și o pasiune nețărmurită pentru transformarea spațiilor de locuit în tărâmuri de eleganță și confort durabile. Fiți alături de mine în timp ce vă dezvălui tapiseria călătoriei mele în domeniul designului, țesută de-a lungul anilor de creativitate, inovație și un angajament de nezdruncinat pentru a crea spații care să rezoneze cu căldură și rafinament.

Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: