Nodul cu noduri

O abordare japoneză a stilului retro scandinav. Un scaun în stilul la modă al anilor 1950 de la Normann Copenhagen.

Nod ( per. Nod ) Tatsuo Kuroda ( Tatsuo Kuroda ) recunoaște că se inspiră din designul scandinav, din opera lui Hans Wegner ( Hans. J. Wegner ). Cu toate acestea, tradițiile sale sunt apropiate în spirit de cele din Japonia. Un detaliu izbitor și caracteristic al "nodului" japonez – Centrare pentru cotiere și spătar. Este decorativ și funcțional în același timp. Firul leagă elementele de construcție și înmoaie puțin rigiditatea lemnului pentru un confort mai mare.

Explorează alte colecții de la Normann Copenhagen.

În imagine: designerul Tatsuo Kuroda cu scaunele Knot de la Normann Copenhagen.

Citește mai mult  Scaune balansoare
Evaluează articolul
( Nu există încă evaluări )
Ivanna Kusturica

Salutări, dragi entuziaști ai confortului și îmbunătățirii locuinței! Eu sunt Ivanna Kusturica, un designer experimentat cu o bogată experiență și o pasiune nețărmurită pentru transformarea spațiilor de locuit în tărâmuri de eleganță și confort durabile. Fiți alături de mine în timp ce vă dezvălui tapiseria călătoriei mele în domeniul designului, țesută de-a lungul anilor de creativitate, inovație și un angajament de nezdruncinat pentru a crea spații care să rezoneze cu căldură și rafinament.

Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: