Oglinda

Studioul francez R'Pure a dezvăluit conceptul de canapea Double Je ( russ."). Misterul numelui este ușor de explicat: trebuie doar să vă uitați în spatele spătarului canapelei.

În imagine: Canapea Double Je de R'Pure Studio.

Potrivit creatorilor canapelei Double Je, reprezentanți ai studioului, în

Lucrările designerilor industriali de la studioul R'Pure.

Conceptul a fost prezentat pentru prima dată la recenta expoziție Cité de la Mode et du Design din Paris, în cadrul Designer Days ( Designer Days ). Tema oglinzii și a "călătoriilor în lumi paralele" nu este nouă pentru studioul R'Pure. Propunerea de design din 2006 pentru "Alice": o oglindă de perete cu o scară atașată de ea.

Citește mai mult  Decor nou pentru grupul de luat masa
Evaluează articolul
( Nu există încă evaluări )
Ivanna Kusturica

Salutări, dragi entuziaști ai confortului și îmbunătățirii locuinței! Eu sunt Ivanna Kusturica, un designer experimentat cu o bogată experiență și o pasiune nețărmurită pentru transformarea spațiilor de locuit în tărâmuri de eleganță și confort durabile. Fiți alături de mine în timp ce vă dezvălui tapiseria călătoriei mele în domeniul designului, țesută de-a lungul anilor de creativitate, inovație și un angajament de nezdruncinat pentru a crea spații care să rezoneze cu căldură și rafinament.

Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: