Pasiunea italiană a MIASSMOBILI

Lanțul de saloane MIASSMOBILI "Interiors of Italy" a prezentat o nouă colecție de mobilier modular pentru casă LaScala.

Fronturile de mobilier LaScala sunt fabricate în Italia. Pentru producție se utilizează lemn natural și furnir de frasin. Elementele sculptate sunt realizate din lemn masiv.

O gamă largă de module de diferite dimensiuni și scopuri. Acestea pot fi combinate în mod convenabil în camere de zi, birouri și biblioteci. Există, de asemenea, birouri și mese pentru echipamente AV și de birou.

Puteți cumpăra mobilier LaScala în showroom-urile MIASSMOBILI "Interiors Italia". Consultanții noștri vă vor ajuta să alegeți modulele necesare și să realizați un proiect în funcție de dimensiunea camerei.

Citește mai mult  6 moduri de a cumpăra mobilă la reducere
Evaluează articolul
( Nu există încă evaluări )
Ivanna Kusturica

Salutări, dragi entuziaști ai confortului și îmbunătățirii locuinței! Eu sunt Ivanna Kusturica, un designer experimentat cu o bogată experiență și o pasiune nețărmurită pentru transformarea spațiilor de locuit în tărâmuri de eleganță și confort durabile. Fiți alături de mine în timp ce vă dezvălui tapiseria călătoriei mele în domeniul designului, țesută de-a lungul anilor de creativitate, inovație și un angajament de nezdruncinat pentru a crea spații care să rezoneze cu căldură și rafinament.

Comments: 1
  1. Oana

    Ce anume inseamna pasiunea italiana a MIASSMOBILI? Sunt curios sa aflu daca vorbim despre designul italian al mobilelor realizate de MIASSMOBILI sau despre influenta culturii italiene in producerea acestora. De asemenea, as dori sa stiu daca exista o istorie sau o poveste speciala legata de aceasta pasiune italiana a brandului. Astept cu nerabdare sa aflu mai multe detalii despre acest subiect intrigant.

    Răspunde
Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: