Pentru publicul rafinat

Christian Liaigre: șapte piese unice de la un cunoscător al luxului autentic

Showroom-ul de interior FIFTHAVENUE din București a lansat noi capodopere de Christian Liaigre. Christian Liaigre, un cunoscător al luxului adevărat, rămâne fidel stilului său. Forma deliberat simplă a obiectelor își dezvăluie natura complexă prin intermediul materialelor și finisajelor prețioase. Bronz patinat sau pin periat, cedru sau abanos .

Masă de sufragerie COLONIE, bază din lemn masiv de cedru, blat din lemn de pin periat. Dulap MARGAUX din lemn lăcuit negru. Măsuță de cafea RACINE din cedru masiv vopsit. Măsuța de cafea SILENCIO din cedru masiv, vopsit. Dulap PAUILLAC din stejar masiv, lăcuit lucios. Canapea PACHA, în combinație de piele și material textil. Masă de sufragerie CELTE, blat de masă cu husă de tul, bază- bronz patinat.

Citește mai mult  Premii pentru Vitra
Evaluează articolul
( Nu există încă evaluări )
Ivanna Kusturica

Salutări, dragi entuziaști ai confortului și îmbunătățirii locuinței! Eu sunt Ivanna Kusturica, un designer experimentat cu o bogată experiență și o pasiune nețărmurită pentru transformarea spațiilor de locuit în tărâmuri de eleganță și confort durabile. Fiți alături de mine în timp ce vă dezvălui tapiseria călătoriei mele în domeniul designului, țesută de-a lungul anilor de creativitate, inovație și un angajament de nezdruncinat pentru a crea spații care să rezoneze cu căldură și rafinament.

Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: