Profit chinezesc

Cea de-a 32-a ediție a Târgului Internațional de Mobilă din China, CIFF, axat pe mobilă, textile și decorațiuni, a avut loc în perioada 7-10 septembrie.

Unul dintre cele mai importante târguri comerciale din industria mobilei din Asia s-a încheiat la Guangzhou, China Târgul internațional de mobilă din China. Organizat în mod tradițional la giganticul Canton Fair Pazhou Complex, complexul de 200.000 de metri pătrați este locul de desfășurare ales.. CIFF rivalizează cu spectacolele similare din Shanghai. Peste o mie de expozanți au participat la expoziție, ceea ce a dus la un număr de 80.000 de vizitatori.

CIFF are loc de două ori pe an: prima are loc în martie, mai întâi pentru mobilierul de casă, apoi pentru mobilierul de birou. Cea de-a doua sesiune din septembrie este dedicată exclusiv sectorului casnic.. Mobilier clasic și modern, accesorii și textile.

CIFF a fost o poveste de succes în regiunea asiatică timp de mulți ani. Cu toate acestea, expozanții se vor concentra în principal pe exportul de produse chinezești în Europa și SUA.

În ceea ce privește designul, producătorii chinezi continuă să prefere să se adapteze gustului european și să creeze modele care urmează cu strictețe tendințele globale.

În fotografie: exponate din cadrul expoziției.

În imagine: Canapea din colecția Mercedez-Benz Style, Formitalia.

În imagine: Opera din Guangzhou, realizată de arhitecta Zaha Hadid.

Citește mai mult  Amenajări interioare pe măsură: personalizate
Evaluează articolul
( Nu există încă evaluări )
Ivanna Kusturica

Salutări, dragi entuziaști ai confortului și îmbunătățirii locuinței! Eu sunt Ivanna Kusturica, un designer experimentat cu o bogată experiență și o pasiune nețărmurită pentru transformarea spațiilor de locuit în tărâmuri de eleganță și confort durabile. Fiți alături de mine în timp ce vă dezvălui tapiseria călătoriei mele în domeniul designului, țesută de-a lungul anilor de creativitate, inovație și un angajament de nezdruncinat pentru a crea spații care să rezoneze cu căldură și rafinament.

Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: