Rafturi pentru cămară

Ascundeți la vedere toate ustensilele mari de uz casnic și lucrurile rar folosite – este doar jumătate din bătălie: este important să asigurați curățenia și accesul ușor. Învățați să folosiți cu înțelepciune spațiul de depozitare.

O alegere de materiale

În funcție de locație și scop. Rafturile pentru cămară la domiciliu pot fi realizate din PVC, MDF, pentru articole deosebit de grele- Lemn masiv sau metal. locația pivniței sau a camerei de depozitare nu contează: rafturile metalice pentru pivniță sau pentru depozitarea în clădirea anexă de pe proprietate, din cauza posibilei umidități crescute, nu sunt potrivite, cu excepția cazului în care sunt fabricate din oțel inoxidabil scump.

O versiune universală — cumpăra rafturi din plastic pentru camera de depozitare. De exemplu, produsele Toomax sunt foarte robuste pentru un preț de buget și pot suporta sarcini considerabile ( până la 30 kg pe raft ) nu suferă de coroziune și sunt rezistente la deteriorări mecanice ( zgârieturi, lovituri ). Vopseaua nu se va desprinde, t.. Ele nu au o suprafață vopsită, ci întregul material din care sunt realizate.

Sistemele de depozitare modulare din PVC sunt indispensabile pentru cămară. Acestea se disting printr-o varietate de secțiuni și accesorii, capacitatea de a ocoli și de a umple colțuri și, cel mai important, o "capacitate de încărcare" ridicată.

Îngrijirea ergonomiei

Cheia.. comoditate. Rafturile potrivite pentru cămară ar trebui să fie ușor de folosit, astfel încât rafturile care sunt prea adânci nu sunt potrivite – 30-35 cm este dimensiunea optimă. Puneți obiectele folosite frecvent la distanță. Sub valizele "moștenire de familie" Iar pentru echipamentele sportive de sezon, lăsați libere secțiunile superioare și extindeți sistemul până la tavan. Înconjurați rafturile de haine pe rafturi, în loc să le treceți peste ele. În loc de sertarele extensibile, folosiți coșuri, cutii și sertare din plastic sau din plasă de sârmă metalică. Hoover, cutiile grele și voluminoase ar fi mai bine așezate pe podea, nu pe rafturi.

Citește mai mult  Cum de a alege mobilierul într-o bucătărie mică, economisind bani și nervi?

Unități deschise și închise, cutii de agățat, rafturi pentru haine, rezistente la apă și umiditate, toate acestea reprezintă un argument bun pentru utilizarea sistemelor de depozitare modulare din plastic într-o cameră utilitară, cum ar fi o spălătorie.

Folosiți cât mai bine spațiul pe podea

Chiar și un colț exterior poate fi amenajat cu rafturi din plastic.

În imagine: Toomax Freedom Freedom Corner Shelf unit 93-10.

Folosiți fiecare centimetru — Provocarea cu care vă confruntați cu un sistem de depozitare a cămării. Există două moduri de a face acest lucru în mod eficient: comandați mobilierul pe măsură sau achiziționați un sistem modular mobil complet și alegeți dintr-o multitudine de opțiuni – înălțimi ale secțiunilor, lungimi ale rafturilor, cantități și poziții ale rafturilor. Sistemele de depozitare pentru cămări, cum ar fi Modular ( Toomax ) oferă opțiunea de a mobila colțurile interioare și chiar exterioare cu suporturi speciale și rafturi cu înclinații laterale.

Adăugați suplimente utile. Cu cât stocați mai mult, cu atât puteți utiliza mai mult sistemul de stocare. De exemplu, hainele și jachetele pot fi depozitate pe rafturi cu rafturi pentru haine, obiectele personale pot fi depozitate în coșuri mici, transparente și detașabile, iar produsele chimice de uz casnic pot fi depozitate pe rafturi cu umerașe Uneltele pot fi depozitate în cutii de plastic mai mari, uneltele pot fi depozitate în cutii de plastic mai mari, etc.. Ușile detașabile și separatoarele de rafturi sunt, de asemenea, utile: acestea ajută la protejarea articolelor de praf.

Exemple de completări utile pentru sistemele de rafturi din plastic.

  • Kit Freedom Kit de rafturi pentru pantofi de la Toomax.
  • Rafturi pentru containere din PVC Kit Freedom Kit sertare suplimentare Trasee pentru sertare V.30 de Toomax.
  • Kit Freedom Kit de suspendare a barei de suspendare de la Toomax.
  • Kit Freedom Kit Panouri de rafturi de la Toomax.
Citește mai mult  Fotoliul balansoar Vitra

Luați în considerare posibilitățile de "creștere". Odată ce ați pregătit cămara, vă dați seama că, în timp, încă nu există suficient spațiu de depozitare. Din acest motiv, este mai bine să oferiți rafturi de depozitare adecvate pentru cămara din casa dvs. care este în curs de construcție, luând în considerare posibilitățile de "extindere" Compoziție în lungimi și înălțimi, combinând rafturi și rafturi cu unități de perete sau adăugând rafturi la sistemul de depozitare Toomax Freedom.

Sistemele de rafturi modulare sunt bune pentru că pot fi extinse și reconstruite în funcție de necesități.Evaluează articolul
( Nu există încă evaluări )
Ivanna Kusturica

Salutări, dragi entuziaști ai confortului și îmbunătățirii locuinței! Eu sunt Ivanna Kusturica, un designer experimentat cu o bogată experiență și o pasiune nețărmurită pentru transformarea spațiilor de locuit în tărâmuri de eleganță și confort durabile. Fiți alături de mine în timp ce vă dezvălui tapiseria călătoriei mele în domeniul designului, țesută de-a lungul anilor de creativitate, inovație și un angajament de nezdruncinat pentru a crea spații care să rezoneze cu căldură și rafinament.

Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: